Hahahah ne be se salev, Caner ne ni znae za toa sto se sluci Imam nekolku somnitelin: Mert, Hasan Ali, Haluk
Знам дека се шалеше, ама мене и тој ми е сомнителен. Баш дека Ендер крие и од него, може дознал некако и сега им прави стресови
Девојки доста за иднината, да се вратиме во сегашноста. Се мислев веќе да не ја коментирам Ендер ама ме провоцира со однедувањето.Претера. Абе што злоба ќе биде една мајка да ја разделиш од детето , само да си ја задоволиш суетата? Ендер веќе не ми е на списокот на симпатии дефинитивно.
Арно му рече Мерт да бегаат со време, чим на Керим му се одзете правото на потписник нешто “смрди” па и уште без да биде известен. многу наивни ко за измамници со искуство
Jas mislam deka laze deka ne mu kazala, moze mu kazala i se dogovorile da ja prati porakata. Inaku dobiv pretty litttle liars vibe so porakata
Da, ova bese eden od retkite momenti koga ne mi se dopadna kako Ender postapi. Ne trebase da i napravi taka na Jildiz.. Ic ne bese ubavo, ne ni zasluzi realno. Mozea ko luge da zborat i da resat a ne vaka.. preterano od nejzina strana
Aj nemoj taka me navreduvas site protiv mene se, a neli gledavte kolku placev jas, neli vi e zal za mene Se salam, stvarno pretera so ova, ama ke se kae vo idnina za se sto pravi sega..
Спојлер Хасан Али и за Ендер се интересира само колку за да ја придобие и да се ослободи и од неа и од Шахика во фирмата. Во фрагментот за 87 беше тоа, во разговорот со неговиот вработен.
Иначе @Shahika во топ форма си сезонава. Поубава и појака нема во серијава моментално а и полека сите ги спастри, нез што чекаше досега?
Ах ете имало паметни луѓе, сега многу те сакам @Аргентина * душо А со кната ќе ја нервираат Шахика, ама прво Шахика ќе ја нервира Ендер, нешто за Каја и Нихал ќе и збори