Da toa ne go pokazaa koga imase raspredelba na akciite ne gi spomnaa akciite na Jigit. I plus za kukjata na Halitcan, neli otkako Halit ke umre ke i go vratat Halitcan na Jildiz i sega oni za da ne sedat kaj taa Rukie kupija nov stan vo taa zgrada vo koja sedi i Chagatay, a kukjata Halit sto ja kupi za Halitcan ja zaboravija.. A ne kupija od sto sakaa nego od sto demek nemale kade da ziveat, a sto stana so taa kukja? Propadna u zemja..
Халит не заслужува дури ни во куќата на Ситки да живее, тој е за во некое тенеке маало. Ендер е иста. Шахика е за во санаториум. Јилдиз треба да ја научи лекцијата, а и Асуман дека парите не значат и среќа.
Спојлер Se pisuva deka Nesrin Cavdzade (Sahika) ke ja napusti serijata vo 91 epizoda...celosno ke ja upropastat serijata, novava sezona e katastrofa, Kaya izleze, Yigit, Erim, Halit sega i Sahika... i koj ke ostane na kraj Cakatay i Yildiz, gluposti
Спојлер Ne bee nema shansi cekaj zatvorot treba da se desi, kaj ke si ide Shahika pred da gi sotre site, nema shansa.
Аман бе овие бетер од шпанските серии ( 300 ) . Еден по еден ќе си одат ама важно крај да нема.По мене одамна требаше да заврши , значи неважно како ама крај дефинитивно.
Некако брзо идат и кај нас епизодите. Ќе постигнат ли да ја даваат серијава? А колку се планира до крај епизоди, ја мислев за брзо ќе заврши.
Му ја наполнивте главата на човекот.. А, да инаку вечер припремете се пак за фамозната плач глума на Шахика
На тоа мислев хахаха, слично на глумата у хотелската соба кога "бев пијана", само тогаш беше посмешно
Hahahaha Sahika Inaku da, mnogu dobar performans ke ima, pa uste ke si se smee dodeka go laze Kaya...sramota