Јас мислам вечерва ќе ја дадат епизодата што требаше синоќа да ја емитуваат, дадоа реклама дека вечерва ќе игра во 21:45, и од најавата видов дека беше истата најава од завчера што требаше да игра синоќа. Ќе биде интересно, Зејнеп ќе ги најде танга гаќите во цвеќето и Диндар ќе испаничи
Koj saka da gleda moze da se prukljuci vo ovaa grupa na fb i vo datoteka da ja pobara serijata do 47 epizoda se prevedeni samo najinteresnite momenti Prijatni karantinski denovi
Да и јас видов, ја дадоа истата најава за епизодата што требаше да се емитува синоќа, ама па на страната на канал 5 на фб, таму пак дадоа најава за нова епизода мислев дека ќе ја скокнат таа епизода што требаше синоќа да ја дадат ама не знам ќе видиме вечер која ќе ја пуштат.
Самиот знаеше колку е опасна Ендер пред бракот, ама тој е брз и инаетлив па си се ожени и си го заслужи ова
Филмот случајно почнав да го гледам во карантинот, прв турски филм да гледам. Сега чат пат го следам. Не коментирав до сега, ама почна да ме нервира, толку злоба во една личност како Ендер, па ваква таква била. Каква сака нека е кога е злобна, сака само на луѓе да му наштети, само тоа и е во умот, таа не знае за друго. Не можам да ја варам повеќе. И како на филм нормално, како сака се во нејзина корист излегува. Порано ми беше поинтересен, за некои работи многу почнаа да тупат.
Зехра срцка ми е Ја засакав ко ја глумеше Иџлал во друга серија од тие 5 шо ги имам гледано се на се Топ се турските актерки