Спојлер: Најава за 88 епизода Многу моќна тројка се Ендер, Јилдиз и Шахика https://www.instagram.com/p/CIWD5IHKK_l/?igshid=enmu272hxxh8
Аууу на кафе ли беа заедно Треба да ги здружат сите три и дар мар да направат во серијава. А ја има ли со англиски превод највава?
Да дошле до степен да не може никој да им помогне ајде. Ама имаат секако куќа во Бурса. А на Халит како да не можеше Зерин да му помогне кога пропаднаа. Можеа да се снајдат.
Bea vo nekoe kafule za da zborat za porakata sto im ja ispratija, ke se obidat da otkrijat koj ja pratil ke matat nesto, Mert i Hasan Ali ke se vmesani vo ova 100% Obicno ja objavuvaat na stranata na Medyapim ama seuste ja nema, ke ja objavat do posle
Смешки. Така се пропаѓало за еден ден, така се станувало милионерка за еден ден, и пак милионерката Јилдиз нема каде да живее, а куќите во Бурса и во Истанбул ги снема. Колку лошо осмислено. Аматер ќе смисли пологични работи.
Како може овој Халид да е толку безмилосен да оддели мало дете од мајка како да многу се грижи за децата, од жени не ги ни погледнал.. Многу жал ми падна за Јилдиз
Многу жално за Јилдиз... нема ништо потажно од тоа мајката да ја одвоиш од бебето. Одвај чекам да му ја свиткаат главата на Халид. Си го заслужи старецот.
Јас да сум на местото на Јилдиз, ќе му отидам на Каја и ќе му речам да се земеме. Макар бил само брак на хартија. Ама поголема казна од тоа за Ендер и Халит не може да има. А многу ми одговараат карактерно Јилдиз и Каја, создадени еден за друг се, навистина.
Значи поодвратно суштество од овој Халит нема. А онаа Ендер, ороспија права. Ќе се грижела за Халит Џан, како па да не. Срам да им е на сите. И на тој Џанер.
Навистина жално за Јилдиз. Мило ми е што подоцна ќе и најдат некој што ќе ја сака. И зошто Јигит го вратија? Колку е само нестабилен и се однесува како мало дете.
E preeska na toa pomisliv si vikam uste Kaja i Jildiz ne bile zaedno najmnogu si odgovaraat. Halit kako i sekogas gjube ispagja na kraj. Koga nemase pari za vo avtobus Jildiz e taa shto mu pomogna.