Потполно се согласувам со тебе. Па уште прави госпоѓата планови како да го воспитувале детето понатаму. Таа својте видовме како и се воспитани .па туѓо ќе воспитува. Мизерија е. Многу ми падна жал за Јилдиз.
Џанер еднаш да и рече не одам да го правам тоа што сакаш одма ќе го отфрли, нема да го рецка плус ако и е гајле за децата ќе размислува пред да се глупира со мажачки, акции и не знам што. Се омажи за инает на Јилдиз, а размисли ли како ќе се осеќаат другите, ете Каја Јигит, или битно и беше само Јилдиз да ја зезне на другите не и ни текна. Па заради некоја жена нема да си ги нервирам и повредувам тие што ги сакам. Не и е гајле и ја прикажаа како себично створение која е злобна и само мисли да наштети. Стана ужасен лик.
Se omazi za da ja povredi Yildiz, da i se odmazdi nea, a i na Kaya zatoa sto misli deka ja izneveruvase. Vo vrska so Yildiz se soglasuvam deka malce pretera so odmazdata, ama za Kaya ne mi e bas zal, da ja sakase iskreno nemase da ja ostavi poradi sestra mu, nemase celo vreme da i veruva na Sahika i da se dere na Ender, trebase da se potrudi da ja razbere. A Yigit, toj dali mislese na majka mu koga otide so cel um i veruvase na Sahika, za 5% akcii i kuka se prodade, zaboravi sto mu napravi Sahika vo minatoto, ne i veruvase na Ender koga mu kaza deka Kaya ja izneveruva, dobro zatoa sto stvarno ne ja izneveri i nema logika da ja izneveri, ama mozese da se rasprasa ili da otide kaj Kaya da mu kaze, a ne i vika ti ne si moja majka poveke... Sepak sekoj si ima svoe mislenje, jas ne ja opravduvam postapkata na Ender ama nemozam ni da ja osudam
Ender mi e prejaka, ama ima edna maana shto vo site neshta i sekoj se somneva i pravi nesto bez da ja slusne drugata strana. Jildiz mnogu ja sakase i gi vikna za da doznae sto se desilo i da i pomogne. Mn nekorektno od strana na Ender. Sekoja cest na Zehra i dojde pamet
THIS!!! Инаку и Јигит треба да сфати дека има веќе 20+ години и дека мајка му и татко му се разведени и се слободни, а не да се однесува како мало дете. Таа ете сакала да се омажи со Халид, дали од љубов, дали од корист и не е толку важно. Денеска постојат голем број бракови од интерес, а и нема ништо страшно во тоа што мајка му одлучила да се мажи.
Како ме изнервира Халит, значи тој може да ја изневери сто пати на Јилдиз и никому ништо, ама без реални докази утврди дека Јилдиз го вара и ја казни на најсуров начин. Стварно сцената беше многи тажна Значи маж може, жена-клоците
Navistina ke bese mnogu pointeresno..Jas isto imav pisano porano,pred da stapat vo brak Kaja i Ender,da bidat zaedno Kaja i Yildiz isto i mnogu si odgovaraat.
So Ender poveke si odgovaraat, jas sum EnKay fan Ama da se slucese toa, da se vencaa Kaya i Yildiz ke bese mnoguu interesno, ke bese bas silen udar za Ender i Halit, ama posebno za Ender, togas sosema ke poludese od nervoza
Па фала богу дека немаше така да ја остави. Само и Халит и Јилдиз сега кога пропадна ги направија како да немаат никој што ќе им помогне.
Ма психопат е. Сака се да е по негово, он е маж во куќата и носи пари и тоа е тоа, се по негово да биде. Колку добар татко и сопруг беше кога одеше кај Лејла секоја вечер, скапан идиот.