Спојлер Sahika ke mu kaze na Yigit da odi vo vilata i da sorabotuvaat za da se odmazdat, a Yigit poradi lutinata kon Ender ke prifti. Ke ja namestat Ender, deka vika na Halitcan, a ona vsusnost vikase na Aysel, Haluk ke gi izmontira snimkite
Батичко посмотан неможе да биде. Место и сестраму да ја распуца од што е неморална уште дома ја држи.
Само ли на мене овој новиов Ерим ми е толку анти? Ко да не припаѓа таму, ни знае да глуми, некако здрвен ми е, извештачен, укочен во вратот....ко да лапнал сукало Кога е лут, злобно делува, за разлика од стариот Ерим....кога и да не му беше нешто по кеиф, некако беше сладок. Овој ми е тотално без емоции, промашај.
Спојлер: 2ра најава за 87 епизода Planovite na Sahika https://www.instagram.com/p/CIbjry7KzUT/?igshid=1j3uxngvxipai
И мене. Леле детево е жива катастрофа, како да мора да глуми изгледа. Јас се мислам пикнат е со зорле во серијава да глуми, не знам инаку кој би го одбрал него и би му дал улога. Спојлер женавааа значи знаев дека сака да го докрајчи Мерт. Зехра пак ќе биде повредена на крај изгледа..