Не реков дека Шахика е ангел, но на Јигит и му нема направено баш голема штета. За тоа со Лила самиот си го направи изборот, а за уценувањето само ја уценуваше, не го пријави кога не беше по нејзино. Ендер ниту заслужи да ја поддржува за се, ниту пак беше во право. Сурово беше тоа што и го направи на Јилдиз, Јигит постапи правилно што проба да помогне.
So ova se soglasuvam, epten ja pretera so odmazduvanjeto na Yildiz, Yigit dobro napravi, ama ete Sahika go izlaza i nego deka Ender go izneveruvala Kaya
Спојлер Ama pa od kaj znae Hasan Ali sto napravile oni?? I koj bi mozel da mu nareduva na Sitki?! I zosto? Btw a doznaa oni deka Sitki ja pratil porakata?
Koi se shansite zaminuvanjeto na Halit od serijata da e laga i iscenirano za posle da ne se pretpostavi deka on e ustvari ziv i ke se vrati? Posto da imase sahrana bez on da zamine od serijata site ke znaevme deka e ziv, ama vaka ne. Posto ne mi logicno koj bi mozel da mu nareduva na Sitki, cel zivot raboti za Halit, a i nema semejstvo nema so sto da go ucenat.. Ne veruvam deka za plata go pravi ova Plus fakt e deka nikoj ne vide deka oni go butnaa Halit, i da bil dole ke go videle kako pagja ne kako go butaat. Jas mislev i Sitki zaminal od serijata Спојлер Sve mislam deka edna od niv tri ja prati porakata, potocno mu kazala na Sitki da ja prati (Ender najverojatno)
Mnogu mozno. Ama neli Sahika mu go proveri pulsoti kaza deka e mrtov, mozebi ne bil mrtov ona gi izlazala, go odnela Halit nekade vo stranstvo vo bolnica i sega ke se pojavi
Спојлер И ја мислам дека Ендер е замешана бидејќи како почна зад грб да и работи на Шахика сега за тоа шо лажеше дека Мерт ја нападнал. Ендер е опасна, така почна серијата, така ќе заврши.
Спојлер Nema da me iznenadi ako e taka. Ama ako bolje serijata da zavrsi so toa sto Ender ke ja izigra Sahika, odkolku Sahika da ispadne najpametna. Kako i da e Sahika ke si zamine vo 90/91 epizoda, pak ke si ostanat Ender i Yildiz, ama se nadevam kako prijatelki
Туку надвор од темата гледам стварно Керим и Шахика уште се заедно у приватен живот. Се приметуваше ептен дека на Шахика стварно и е симпатичен, имаше некоја хемија меѓу нив, убав пар ми се.