Pa sto e do nego ne bi ja ostavil, mu odgovata da bide zet na familijata Argun, si upravuva so akciite na Zehra se odnesuva kako sopstvenik, ama Sahika ke go namesti deka ja napadnal vo firmata i Zehra koga ke doznae ke mu vika, ke se karaat ama neznam dali ke se razdelat, mozno e da ubedi, zosto znaeme kolkav e kapacitetot na Zehra
Abe preeska gledav nekoi videa od serijava: 1.Zehra se omazi so Sinan-poranesen ljubovnik na Ender 2.Zehra se omazi so Kemal-poranesen ljubovnik na Yildiz 3.Zehra se omazi so Mert-poranesen ljubovnik na Sahika
Isto i mene kemi bide zal za Kaja Za Ender placev koga i go zamenaa na Yildiz deteto ama moze da se kaze poveke za Yildiz .. Neka place Ender zasluzuva i poloso ne i trebase onakva odmazda..
Јилдиз можеше да биде среќна со Керим, ама парите на старецот и беа поважни од се, и арно што на крај остана без нив Ич ама ич не е цвеќенце Јилдиз, добро не е ко Шахика убиец и слично, ама не е ништо поарна од Ендер. Велите Ендер не си ги сака децата, а Јилдиз што направи посебно за да го врати ХалитЏан? Еднаш се расплачи и потоа со денови со соседките грицкаше сончоглед, оговараше и се фалеше колку била слаба
А што да направи? Кога оној идиотон Халит со судско решение и го зема, до судењето да биде кај него. Може требаше да го убие, па да си го земе детето... Еве уште малку трите ќе го средат Халит.
Можеше да потагува малку или да оди да го моли Халит да го види....таа си грицкаше грицки со соседките и склопи договор со ѓаволицана Шахика, а се знае дека ништо добро од тоа не може да излезе.
Тагуваше, ама мајка и и рече да не тагува и дека ќе си го врати ХалитЏан. Да не беа мајка и и Шахика уште ќе тагуваше. А оној Халит ко да не го научи до сега. Џабе ќе го моли, кога има камено срце тој. А за сосетките, што да им прави? Да ги избрка ли? Не е нејзина куќата...
Постојат и такви луѓе и во реалиот живот со кој неможеш со добро. Тој со слики во кој нема ништо посебно направи хаос па ..