Abe da vo pravo si, ama imase moznost da ja prifati ponudata na Ender, da si zaminea nekade vo stranstvo zaedno, zenata mu kaza deka e spremna da se otkaze od kompanijata, akcite, odnosno od se za sto se borela vo zivotot, ke si zaminea zaedno ke se trgnea od spletki i intrigi, ama on ne...glupav
Захир ме инспирираш, добив одлична идеја како да раскинете на некој. Купувате локтајт, пишувате писмо-извини што ти го скршив срцето, еве ти локтајт залепи си го, ги ставате и двете у плико и done
Дали Мерт све ќе му земе на Халит? Некако не ме чуди оваа Зехра тешка глупача е. И дали ќе и припадне нешто на Јилдиз ради ХалитЏан?
Спојлер Кога ќе умрел Халид, ќе им оставел акции на децата. Лила ќе и ги дала акциите на Зехра, а Зехра и нејзините и на Лила ќе му ги дала на Мерт да раководи со нив. Халит Џан кога ќе наполни 18 ќе ги добие изгледа. Сега Шахика сака да го намести Мерт, ама ќе видиме.
Каја “ангелот“. Едвај дочека да отиде кај Халит да му ја пушти снимката од Ендер. Еднаш на Надир му кажуваше за себе дека не е одмаздољубив и не се заморува со лошите нешта, одма ми текна кога другарка и на Лејла го излажа дека таа има дечко, светецот уште наредниот ден викна жена после работа и се погрижи Лејла да види дека заминува со неа. Откако се ожени со Ендер, на Лејла и рече дека може да остане да работи кај него и да продолжат да се гледаат ако сака. Во фирмата на Халит штом ја видеше по ходници, обавезно застануваше со неа и ја испровоцира Ендер. На крај наместо да провери што било со фотографиите кои му ги пратија, остави се така, да си ги копаат очите жените. Тој да се вмешаше, поинаку ќе беше.
Tocno e se sto napisa. Likot na Kaya e pretstaven kako "angel" ama koga ke razmislis ne e bas taka. Ete toa so Leyla, okej bese toa sto on si zborese vo firmata so nea-ja pravese ljubomorna Ender, ama toa drugoto ne, ova sega sto go napravi so snimkata, dobro moze ne bese odmazda vo bukvalen smisol da ja planiral ama koga mu se ukaza moznost ja iskoristi.
Nejverojatno ne. Taka kazaa od produkcijata, ama jas seuste se nadevam na moznosta da se predomislat i nekade pri kraj da go vratat