Bukvalno!! Vaka e pretstaven kako nekoj dobroduhen covek sto postojano bara mir, a ustvari koga ke zagledas ubavo i ne e tolku nevin. Da kazes deka se smenil poradi Ender, ama ne e taka, on uste otkako dojde se ponasha taka, ne e od nejzino vlijanie. Plus on kako ja provocirase na pocetokot. Deep inside i on ima takvi zicki, ne kolku nea ama sepak ima. Nemase pravo da i se luti za mnogu raboti. Ali sega, babay dznm
Да, за Каја сите беа лоши (освен јас нормално ) и никој не му даваше мир а он беше ангелот нели.. @Ender Çelebi ангел без крилја
Ne i veruva povejke od tolku lagi i intrigi sto napravi.Ovaa so Halid i bese najloso toa Kaja dobi golem udar od Ender..ne i trebase.. A mozese i pobrgu da si kazea eden na drug sto im se slucilo a ne pred da zamine Kaja se dozna deka stanuva zbor za izneveruvajne(vsusnost toa bese igra na Shakika)AMA ETE KAJA SI ZAMINA I MNG MI PADNA ZAL
Toa bese najinteresniot del odkako se pojavi Kaya, mnogu mi bese interesno kako celo vreme ja provocirase, i zborese namerno za da ja nervira i ja pravese ljubomorna
Hahahahhaha Abe Sahika sto zboruvaat site deka nie sme losi pff..ne e toco nie sme najdobri, angelcinja sme nie, vo rajot ne cekaat so otvorena vrata
Aha malku tesko toa Patem da te izvestam Yildiz odamna te zaboravi tebe, da znaes da ne se nadevas zaludno
Ke ja prekinat jabolkovo?Gledam kerkata na ambasadorot ke pocne naskoro..(vi prdlagam da ja gledate mnogu ineresna serija). Barem samo sabota i nedela da davaa od serijava da ne e bez ic
Умре Халит,крај на една ера Туку мене ме интересира зошто не покажаа кога се земаа Мерт и Зехра?? Како се случи
Уживам додека Ендер, Шахика и Јилдиз пробуваат да се спријателат т.е да застанат на иста страна. А серијава како да е сосема друга со новите ликови. Ретко кој лик остана од самиот почеток. И Ајсел да ја вратат!
И после се на Јилдиз не и дојде памет и си продолжува со исто... И покрај се што се случи таа не се опаметува. Во право беше Ендер кога кажа дека Јилдиз сама си го уништила животот... Сега е сама и слободна од Халит, може да си биде со детето и продолжува со глупости..