Za tekstil ja prodadovme Endercee, uste jas koga dojdov, se sekjavas? Toa bese uste pred da dojde Nadir. Ender malce zaostanuva ne i zameruvajte
Sigurna si deka ja prodadovme, jas mislam deka Halit si ja vrati. Ama sepak ne sum sigurna, vo posledno vreme sum mnogu raseana ne mi zameruvajteEte mojata draga Sahika e poinformirana, sekogas e tuka da mi gi ispravi greskite
Jas go izdejstvuvav toa Enderce, kako mozese da zaboravis? I ne, Halit ne ja vrati, otkako dojde Nadir sve trgna nadolu ahhaha (za Halit) a i Nadirce ispi otrovce.. Eve sega se druzat sigurno ne gledaat odozgora, moze nekoj grom da ne pogodi treba da pazime.
Ајде па ти, од лукчето те натера да макнеш и одма трагедија правиш. Шахика да не е доцна вечерата, инаку би каснала без проблем. Така ли, @Shahika? П.С. Воопшто не ми недостига Халит, требаше порано да го утепате.
Мене пак Керим не ми се допаѓаше многу во последните епизоди пред да го уапсат. Со Чагатај мислам дека се поубав пар.
Дефинитивно. Дури не се осеќа таква напнатост од него, некако послободни се сите. И спремни за нови бракови
Procitav na TV paket od ponedelnik pocnuva novata serija..Ama koe vreme nema.Koja moze da bide pri kraj nesakam jabolkovo da prekine