Спојлер Se pisuva deka vo 90 epizoda Nesrin koja ja glumi Sahika ke ja napusti serijata, ama likot na Sahika nema da zvrsi tuku ke dojde nova akterka nekoja Serenay. Neznam kolku e tocno ova go procitav na Twitter. Isto taka od eden turski magazin pisuvaat deka Baris (Kaya) ke se vrati vo 91 epizoda
Aiii kese vrati ..ke bide super ako e vistina bas sakam..Za Ender ke bide ubavo ete togas ke vidime dali kese otkaze od se za Kaja
Ajde Endoosh slavi Mislam deka nikoj nema da moze da go dolovi likot na Shahika kako Nesrin, nema da e toa toa.
Da, nema sansi da go dolovi likot a i plus taa Serenay e dosta pomlada od Nesrin taka da neznam bas. A za slavenje ke vidime koga ke se vrati, dodeka ne go vidam nema slavenje
Se nadevam ke se vrati Ama togas rabotata na Kaya ke bide poteska, Ender malku potesko ke mu prosti, neka go maci malku
Некако личи помлада од неа доста, оваа глумица за Лила би била добра замена. Ја чекам вечерашнава епизода да ја објават, интересна ми изгледаше според најавите.
Спојлер И јас едвај чекаамм Инаку дознале они дека Ситки ја пратил пораката, ама не знаат дека он работи за некого.
Спојлер Да, сфатив тоа дека дознаа нели кога го викнаа да разговараат? Да не испадне на крај и Ајсел вмешана
Спојлер Јас мислам дека работи за Хасан Али. Нели он дојде со намера да го земе холдингот и да ги отстрани Ендер и Шахика, а со ова ќе може да ги уценува.
Спојлер Не може да е Хасан Али, од кај знае он дека го бутнале Халид? Ајсел мора да е вмешана или другата слугинка пошто никој друг немаше во куќата тогаш.
Ајсел глуми пренаивен лик,не би и го смениле карактерот до толку,поверојатно другата слугинка да е.Ама од сценаристиве ништо не ме изненадува повеќе.
Спојлер Епа тогаш Ситки му кажал на Мерт дека се сомнева и он ја натерал Ајсел или другата слугинка да прозборат. Нели Мерт не и дозволуваше на Зехра да ја прати Ајсел кај Јилдиз да работи, може е поради тоа што се плаши дека Ајсел може да и каже на Јилдиз дека Мерт се сомнева
Ова го немам видено во друга серија на свет. Ајде тоа што отстрануваат ликови, пеки, таков е концептот на серијата од почеток (изгледа штедат буџет па кога нов доаѓа, некој од старите мора да си оди за да останат пари за гардероба, накит, изнајмени локации)....и тоа главни ликови што отстранија (Халит, Алихан, Зејнеп) океј....ама овие и за ликовите кои остануваат ги менуваат актерите и тоа не еднаш, туку неколку актери досега заменија....зошто воопшто се снима серијава се уште јас не знам....не е до толку интересна....И почнав да мислам дека ги тормозат глумциве и ги замараат, дека се мн захтевни па затоа им бегаат. Забрането јаболко одамна стана циркус од серија. Истите поенти веќе многу пати ги докажаа, не знам што тупат цело време, вртат во круг. Барем да одолговлечеа некоја ситуација, ама тие набрзина ќе ја решат и после се повторува иста таква ситуација со некои други ликови, т.е. со заменети улоги. Демек карма, тркалото се врти....ОК е, сфативме. Се надевам ќе заврши серијава пред Нова година, ама тешко за верување, досега белки ќе навестеа дека се ближи крајот. Чекајќи ја оваа, и други серии на канал 5 загледав