@Аргентина * чим толку ти е досадна зошто уште ја гледаш? Ја да сум нема да губам време на серија која ми е досадна и ме измачува дур ја гледам. Ја уживам во серијава. Преубави места, облека, интересна ми е, па и ми се допаѓа што не се цело време едни исти глумци, баш доказ дека секој е заменлив и цело време си се дешава нешто ново. Многу се привикнав да ја гледам, жал ќе ми е кога ќе заврши. #исповед
Па можеш во 23ч да пуштиш канал 5 за другата серија, не мора да се мачиш да ја гледаш. Нема врска, гледам одамна дека ти е досадна затоа те прашав
Сериите на канал 5 немаат точно одреден термин, сакаш нејќеш ќе ја уловиш. Ајде вечер кога да пуштам, знаеш?
Околу не е тесен поим. Имам скокано епизоди од Забранетово јаболко, не мисли ти дека стално ја гледам, не се секирај дека на големи маки сум ставена Пишав овде дека вложиле во гардероба, шминка, ентериери, ама ми нема примамливо дејствие одамна.
Кај нас некаде во средината на март мислам дека почнаа да ја даваат. Ама не верувам дека уште многу епизоди ќе снимат. Многу нови ликови се појавија и не знаеме понатаму што и како ќе се случува. Ама што сакаат нека направат, јас ќе си ја изгледам до крај. Исто и јас. Којзнае друг пат кога ќе можеме ваква серија да гледаме. Новата серија ја пуштија после "Браќата"?
Браќата у 17ч ќе била, ветување некоја играше сеа. Па сега јаболкото, па новата изгледа ќе е, па една е мајка.
Значи на "Ветување" и "Браќата" им ги смениле термините. И сега како ќе биде со четири серии не знам.
Не било реприза мислам. Ја преместиле дека навечер нема друг термин. Хаха да, среќа што ја даваат последна.
Абе не ни гледам друга освен јаболкото ја, сеедно ми е, нека си ја даваат. Единствена турска серија шо ми е интересна.