Инаку, Зехра го вработила Ситки без да го праша Мерт, Мерт збесна кога го виде Ситки место Ајсел. Дали сериозно е можно Зехра да стои зад Ситки?! Не ми се верува
Спојлер: Scena od serijata Umrev od smeenje na scenava Jadna i dusa na Ender si starecov, ama barem uspeva da ja iznasmee https://www.instagram.com/p/CIyqYKLDns0/?igshid=1qywmqrjw30zv
Претседателов како поштено ги заебава Зошто сите цело време го носат во раце телефонот? И зошто сите пијат кафе без шеќер? #прашањакоимемачат
I jas toa se cudam.. Moze i padnalo zal posto e bez pari i go vrabotila, inaku bi bilo mnogu ocigledno deka e ona, ne veruvam deka taka ocigledno bi go napravile toa. Plus zborime za Zehra..
Да,ама сценаристите можат да одат и на карта да мислиме дека не е Зехра бидејќи не е паметна колку Шахика,Јилдиз и Ендер
Hasan Ali mi e mnogu komicen lik, ama od druga strana e zloben. Za telefonite ne znam, verojatno zatoa sto vo sekoj moment moze da im zatrebaat, za nekoja intriga, za snimanje na necij razgovor... A kafeto go pijat bez seker zosto se na dieta cel zivot i ne konzumuraat seker
Tocno, nikoj nemoze da te zameni. Da bidam iskrena ke mi falis mnogu Sahika duso, ke nema so kogo da se zadevam vo kompanijata
Има смисла да е Зехра. Да почнеме од тоа дека никој не очекува да е Зехра затоа што го знаеме нејзиниот капацитет. А секогаш излегува некој кој што најмалку се очекува да биде. Исто и таа беше на постерот за новата сезона како еден од главните ликови.