Jas mislam nego celta mu e Ender, ama brzo ke se razbudi od toj son ako se tocni vestite deka Kaya ke se vrati vo 91 epizoda
Ако е точно дека ќе се врати Каја можеби е тој(малку можно но можно).Сигурно нема да го вратат ликот без причина
Pisuvaat deka Kaya ke se vrati vo istata epizoda koga Sahika ke ja napusti serijata. Verojatno negovoto vrakanje ke bide povrzano so Sahika
Дали нешто не разбрав зошто го викаат претседател тој Хасан Али ? И нели Мерт го донесе како партнер ? И Шахика се однесува како да го знае од порано .
Epa Sahika ke ja napusti serijata vo 91 epizoda (epizodata koga ke se vrati Kaya) i se pretpostavuva deka Sahika ke odi vo zatvor i Kaya ke dojde za da ja spasi ama nema da usee i ona ke si ostane vo zatvor
Иако знам дека замина од серијата, дали е можно некако Халит да е жив? Ко да он стои позади Зехра , онс не е толкав КАПАЦИТЕТ и тие зборови да му ги кажува на Мерт
Ги објавуваат сеуште епизодите на "со превод"? Периодов не сум во можност вечер да ја гледам на телевизија. А баш сакав синоќешната епизода сега реприза да ја гледам ама моментално даваат прес-конференција па мислам дека ќе потрае.
Сакам Зехра да ја опаметат и да се земе на крај со Џанер, стварно ја сакаше. На сите им даде шанса и се омажи со нив, само Џанер шо стварно ја сакаше го откачи. Некогаш навистина сами правиме грешни избори.
Спојлер Кои се шансите мајка и на Зехра што допрва треба да се појави да стои зад Ситки? (Нормално и Зехра со неа заедно.) Што мислите?