Moze nekoj da mi kaza sto se slucuvase vo poslednive tri epizodi od zabraneto jabolko bar vo kartki crti gledam na reklamive nekako se izmesano mi dojde
Кое време даваат реприза? Чекав сега после 14h ама пуштија "Една е мајка". Да не ги промениле термините?
Ау, и јас слушнав, ама во тој момент скроз заборавив кој ден сме, на момент помислив дека сме денес петок...
Ја не го слушнав ова, нешто кажаа на крај знам ама не знам што. Па ако, може и поубаво така да не ни ја цепкаат епизодата.
Epa mora taka zosto ako davaat sekoj den ke gi stigneme so epizodite, a oni snimaat od nedela za nedela, odnosno snimaat nedelava za da dadat epizoda vo ponedelnik
Momentalno ja snimaat 90ta episoda koja ke se emituva vo ponedelnik vo Turcija, a kaj nas momentalno e 86 ili 87 ne sum sigurna
Чагатај е многу наивен, успеа Јилдиз со мало дете да му се тупне во животот. Мајка му несвесно и направи услуга со реакциите. Тој Јилдиз не ја земаше предвид ама сега дека забрането му е со неа, ќе се заинтересира. Греота дечкото, со Јилдиз и компанија ништо добро не завршило. Ама сам си е крив, не го жалам.