Па не знам дали само понеделник или турската епизода ќе ја делат на повеќе делови (бидејќи трае околу 2 часа мислам). Не слушнав убаво, само знам понеделник слушнав.
Ама убаво нè лажат Канал 5, зарем за толку глупави и неинформирани нè сметаат? Викаат ние први ќе ги гледаме епизодите во регионот и во светот, заедно со гледачите во Турција.. А тие епизоди се веќе емитувани во Турција.
Pa sakaat da kazat deka momentalno 4ta sezona osven vo Turcija se emituva samo kaj nas, drugive drzavi uste gledaat prethodnite sezoni ili pravat pauza i cekaat cela sezona da se snimi
Одвај чекам Шахика да го избрка Мерт од фирмата По живци ми оди кога цело време и збори на Зехра едно та исто, акции па акции... Е доста више ко дете некое што запнало за некоја играчка
Во новата најава Шахика кај на Јилдиз дечкото дома, Јилдиз влезе ја виде и пак истите сплетки и глупости, леле филмот катастрофа стана го упропастија скрос. Што не го завршат веќе
Kazaa deka rejtingot mnogu im padnal, deka mora da najdat nacin da go vratat startiot rejting inaku ke ja prekinat serijata pobrzo zatoa sto imalo mnogu novi serii, a vo jabolkoto od epizoda do epizoda se namluval rejtingot i sega menuvaat scenaria i zatoa izgleda snimanjata im odat posporo
HAHAHAHAHAHAHAHA Zahirr maa me iznasmea Samo se nadevam nema da napravat Ender da zavrsi so Hasan Ali
Hahahaha nee togas ke bide Hasan Ali go proglasuvam za umreno, zosto on kakov e skrzav a Ender si e po trosenje
Спојлер: 2ra najava za 90ta episoda Kako e mozno Halit da e ziv?? Akterot kaza deka nema da se vrati vo serijata i deka likot na Halit e zavrsen.. https://www.instagram.com/p/CI_ZgQ_KPqy/?igshid=1v00m78a6o2ex
Спојлер Мене притисок ќе ми падне или времето ќе се смени па главата ќе ме фане и се осеќам полумртво, овие главата ја лупаат во дрво, крв им тече,ги удавуваат во море, ги прогласуваат за умрени и живи на крај испаѓаат.