Hahhaha ete koj me poznava Jas si odam da veceri, si zemav nagrada za bisnis zena na godinata, bas mi e gajle
Прашање кое ме мачи Чагатај си шета дома со чевли и јакна, Јилдиз заспива на кревет со чизми над колена , сите скоцкани во секој момент било дома да се или на работа мислиш од излог симнати, дали во реалниот живот има некој така што живее ? Абе едни тренерки не видовме толку епизоди
Koga bev mala ja prasuvav baba mi koga gledavme turski serii zasto turcite nosat stikli doma a nie ne
Pa verojatno ima nekoj sto navistina taka zivee, celo vreme skockani od glava do peti, ama pa do tolku nikogas da ne oblecat trenerki ili bar stiklite da gi soblecat dodeka se doma, oni da mozat so stikli ke spijat
Daa, togas nosea trenerki ili helanki, ama toa bese samo vo prvata sezona posle ni na trcanje ne odea
Оваа серија е врв во се ама највеќе во облекувањето. И во други серии сепак богатите се скромно облечени, ама овде значи немам зборови.
Daa, vo drugive serii bogatite ne se oblekuvaat tolku ubavo, nekoi se so katastrofalni stajlinzi, ama vo Zabraneto Jabolko se no coment, obleceni spored najvisokata moda, ama sepak toa zavisi od stilistite so koi sorabotuvaat, na ove od jabolkoto sekoja im cest
Кој колку ќе го одврзе ќесето зависи. Затоа јаболко штедат на глумци. Кога доаѓа нов, обавезно некој друг тргаат да си оди.
Da i plus lokaciite na koi snimaat se edni od najluksuznite vo istanbul, na primer vilata koja ja kupi Halit e otomanski hotel i verojatno e mnogu skapo da se snima tamu, verojatno i poradi toa brzo ja smenija vilata