Актерката што ја синхронизира Шахика слабо францускиот. А аман веќе и од Шахика. На женана и е досадно и бара некоја жртва.
Спојлер: Najava za 91 epizoda OMG Serijava stana horor film.. https://www.instagram.com/p/CJL9GwVqRpd/?igshid=itw9gifd9etn
За умирачката на Халид само Ендер е крива и сега и да се појави тој, да не ги смара другите. Таа го набуцка против Јилдиз и да и го земе детето и се омажи со него. Да не беше тоа немаше да дојде до паѓањето од скалите. Инаку Јилдиз прв пат ја даваат во уста да се бакнува со некој, баш се добар пар. Некој имаше пишано овде на Ем Си Стојан личел е многу се смеев.
Epa ako gledame od taa strana sto ke bese ako bese togas Sahika e najvinovna tuka za se sto se sluci. Sahika da ne gi razdelese Ender i Kaya i da ne pravese da izgleda kako da se bliski so Yildiz, Ender nemase da ima potreba da se odmazduva na Kaya i Yildiz i da se omazi so Halit. Ender ne go nabucka Halit protiv Yildiz, on samiot si imase postaveno cel da ja zezne Yildiz i da i go zeme deteto, Ender otposle se prikluci na negoviot plan... Ako Halit se vrati ke ima mnogu interesni slucki, ama mislam deka nema da se vrati. A za Yildiz i Cagatay se soglasuvam, mnogi si odgovaraat, se nadevam deka nema da gi razdelat i niv, kako sto pravat so site ubavi parovi
Ова воопшто не е точно. Ако е така тогаш Јилдиз е виновна што отиде тој ден во вилата или Шахика е виновна што кажа да одат кај Халид тој ден во вилата. Евентуално Мерт е виновен што му кажа на Халит да се врати дома. А ако одиме назад и ја бараме причината за сите овие работи точно дека Ендер има вина. Ама да одиме уште малку поопширно, Шахика направи Ендер така да се однесува.
Мене Ендер ми стана симпатична. Порано ја сметав за лигушка која со сила глуми цврста, ама откако го нема Каја ми е погодена по вкус. Единствена што си ја знае работата во фирмата помеѓу Мерт и Шахика кои се понашаат како гилиптери. Штета што во серијава се лошо разработени карактерите, де вака де онака преку ноќ и не си сигурна за кого што да мислиш. Сигурно неколку пати имаат променето сценаристи или нез која е причината за овие осцилации.
Toa e Ender Celebi, ne se plasi od nisto deugite se plasat od nea Jas mislam deka nekoja zena ke izleze, po odenjeto nekako mi zvucese kako stikli but i don't know
Да, да жена. Ама мислам или Шахика или оваа бившава жена на Хасан Али.. или вистинската полусестра на Ендер А ако Халид е жив и спрема нешто ао Шахика, нешто она многу опуштена ми делува.. Што ако Шахика и Халид се венчале
Neli e Sahika nekako premnogu opustena Dali e mozno ako Halit e ziv ona da doznala za toa porano i sega da sorabotuvaat ili od samiot pocetok da si igrala so Ender i Yildiz i koga kaza deka nema puls on vsusnost da imal, a ona gi izlazala ovie za da gi ima vo raka