Некако ми е пребрзо Чагатај и Јилдиз да се венчаат Со оглед на тоа дека до вчера овој не помислуваше на сериозна врска а камо па на брак.
Zamislete da bide Dzaner ili Emir da ne iznenadat eden od niv dvajcaso taa Yildiz sto ja zapozna vo teretana.
Побегуља да не ќе биде. По по пооо машала, значи дечки можно е и јас да правам свадба за недела-две, планирајте си! Пс. Ќе почитуваме мерки Ауу, ова би било вистински шок за сите гледачи.
Каков крај сакам: - Јилдиз среќна со маж - Асуман среќна со маж - Зехра среќна со маж - Ендер си е арна и вака - Џанер и Емир среќни со жени - Шахика во затвор
Инаку, приметивте дека реакцијата на Ендер кога се сврте не беше шок него као што бараш ти тука? 100% не е Халит. Сигурно е некој што го познава, Шахика или Зехра.. Евентуално Зерин
Mozebi Zehra se razvela od Mert i ke se vrati so Dzaner sto ubavo ..Oti taa kako sto ide leka poleka e metnata na tatkoi dosega i e treti brak
Почнал да глуми у "Покуцај на моја врата" така да не е ни Надир женско е 100% машки чевли не прават таков звук
Abe nema vrska toa so zvukotna cevlite, se sekavate koga Yigit ja udri Ender, togas se slusase zvuk kako stikli i jas mislev Sahika a ono Yigit