Захир мааа, многу си паметна можно е.. Спојлер Ама Хасан Али знае за Мерт? Оти некако не се понаша како да му е син сепак..
Спојлер Ако е вака мислам дека би знаел. Може се понаша така за да не се откире, за никој да не се посомнева.
Спојлер Mozno e, ama ako Mert e negov sin nema logika da se odnesuva vaka kon nego i plus ako e sin na Hasan Ali zosto bi bil zavisen od parite na Zehra i zosto go cuva sin mu vo staro maalo. Ama i da izleze vaka nema da me zacudi, se ocekuvam od scenaristive
Jas mislam deka ne e ziv. Nekoj drug stoi sad ova, ama koj e nemam pretstava. Se nesto me tera da mislam deka Zehra e zad ova, neznam zosto ama mislam deka ona znae i produlzuva da se odnesuva vaka, se pravi glupava za da ne zabelezat. neli i nea ja stavija na posterot za nova sezona toa znaci deka ke ima nekoja vodecka uloga, a so ova bas ke i se opravda mestoto na posterot. Ama od druga strana i Kaya i Kerim bea na posterot pa si otidoa uste vo 85 taka sto nisto ne e sigurno
Zdravo devojki, go vidov ovoj forum za mojata omilena serija i sakav da se priklucam . Mnogu mi se dopaga sega yildiz so catagay.
Fala vii, super ste. Mene mnogu me interesira kako ke reagiraat sahika i feride koga ke doznaat deka yildiz i catagay se zemale. Sto mislite?
Paa Feride sigurno ke dizivee nerven slom ili srcev udar, a Sahika ke zbesne zatoa sto planot ke i padne vo voda i ke stane uste pozlobna
Добро ни дојде И јас сум за тој тим И мене, ама па Чагатај барем е помлад и поубав од Халид. Секој е подобар од Халид.
Izgleda, treba da se spremime za zlobnite raboti na sahika. Slednata epizoda ke bide mnogu interesna. Se nadavam nema da gi razdelat yildiz i catagay, bash si odgovaraat
Od sega pa natamu sekoja epizoda ke bide ispolneta so intrigi i zloba... I jas se nadevam deka nema da gi razdelat Yildiz i Cagatay kako sto gi razdelija recisi site parovi, ama ako Yildiz zavrsi vo zatvor neznam kako ke im prodolzi vrskata/brakot