Јилдиз и Керим поубав пар ми беа некако. Чагатај ми е одвратен. На Фериде пријателката го вика ЧаТагај
I mene mi se dopagaa yildiz i kerim, no sepak kerim bese prestaven kako izmamnik na pocetokot i celo vreme bese vo tandem so mert, koj voopsto ne mi se dopaga( osobeno otkako se omazi so zehra). Na pocetokot ne mi se dopagase cagatay no posle yildiz i cagatay mi stanaa mnogu ubav par, sepak yildiz zasluzuva ljubov posle Halid.
Даа и јас забележав, ама мислам дека тоа е до актерката која синхронизира, неможе да го изговори името
Спојлер: Најава за 92 епизода Бомбаа!! Ендер и Јилдиз ќе одат во зарвор, Зехра ги наместила изгледа и Шахика е вмешана. Кажав декс одењето во куќата е местенка за да ја фатат, така излезе.. Ама Шахика ќе има тешки денови во затвор. Истата сцена од најавата за новата сезона само тука не се во штикли и фустани https://www.instagram.com/p/CJZOag8qMvk/?igshid=qcqv1d50irkw
Хахахахаха се сгазив од смеење Несрин (Шахика) објавила слика од зад камерите, пишала "крајот кој го заслуживме"
За жал.. Ама подобро да заврши одколку да продолжат да ја претставуваат Шахика како најпаметна или полошо да ги венчаат Ендер и Хасан Али
Само што дојдов да ја ставам сликава ама и претпоставив дека некоја од вас веќе ја има ставено. Касно ни се приклучуваш, кај беше до сега. Изгледа доаѓа крајот.
Neznam kade da prasam zatoa ovde pisuvam..nekoj znae kako treba da se registriram na SO PREVOD.??.sakav edna serija da ja gledam ama samo za registrirani korisnici pisuva??
Mislam deka Hasan Ali stoi zad nivnoto odenje vo zatvor, zaedno so Mert. I Sitki izgleda. Ama kako doznae i sto doznale toa ne mi e jasno
I jas pomisliv na toa Hasan Ali da bide zad ova, ama kako gi namestija ne mi e jasno Спојлер Vo prethodnata epizoda koga bea na vecera kaj Mert i Zehra, Cagatay bese so Yiliz i Halitcan vo soba, Hasan Ali dijde i go vikna Cagatay mu zboruvase nesto za Yildiz, mozno e on da doznal nesto i sakal da go odaleci Cagatay od nea, zosto on na pocetokot mnogu ja sakase i sakase da bidat zaedno so Cagatay
Шахика има многу убиства позади неа така да надеваме дека она ќе кисне во затвор. А Ендерчето го заборави Каја за една епизода.. Ај Јилдиз нека се омажи среќна и весела и нека заврши серијата. Најинтересно беше на почетокот до дека беа и Зејно и Алихан. Од кога дојде Шахика се е со сила.
Eve sum , sega zaedno ke go komentirame krajot na serijata. Inaku da ne zaboravam, Devojki vie ste superr, drago mi e sto se prikluciv na forumov
Procitav na internet (neznam dali tocno se prevelo) no kolku razbrav hasan ali mu kazuval na cagatay za yildiz dali misli seriozno so nea,deka bilo vreme da se ozeni ako misli seriozno so yildiz
A epa moze, jas mislev deka zboruva nesto protiv nea zosto Cagaty se iznervira i Yildiz gi prisluskuvase i nekako se namurti
Da, ako pocnat da kopaat po minatoto na Sahika nema da moze da izleze od zatvor cel zivot. Za Ender i Kaya nema da komentiram, navistina glupavo go smislile ova. Aj sto zamina taka od nigde-nikade, Ender placese samo prviot den posle ne go ni spomna, ni ona ni nekoj drug, Sahika neli mnogu go sakase nitu mu se javi, nitu go spomna pred Ender za da ja iznervira..