Zehra gi prijavila Ender i Yildiz u policija (Hasan Ali mu go kaza toa na Chagatay dodeka se vozea vo kola vo najavata). Valjda otkoga Shahika i go kaza toa deka oni go butnale Halit po skali.
Ќе испадне Зехра дека стои зад Ситки и цело време глумела глупава само. Сите глупава, глупава, на крај најопасна.
И јас ова се чудам. Секогаш сите видеа ми кочат на таа страна. Дај кажете како ги гледате, пропуштив една серија денес и сакам ноќва да гледам.
Ne i mestat odma na so prevod..mene ne mi kocat nikogas ama imat mnogu virusi taa stranica..sakav da se registriram ama veli deka se e progresso i lozinka i email i se otkazav.
Ми кочат и овде. Пробав и од лап-топ и од телефони, со адблокери, антивирусни програми - кочи. Не знам оти. На други сајтови со српски, англиски превод немам проблем, но мене ми требаат македонските епизоди. За други серии барам, ама бидејќи оваа тема е најпосетена, тука прашав. Ништо, за викенд ако начекам репризи.
Lele, neznam zosto yildiz i kazuva na sahika koj i e decko, sepak sahika e najzlobnata licnost koja postoi.
Epa kako na film, demek da se pofali..ama ja napravi najgolemata greska, ama pak i da ne i kazese Sahika ke najdese nacin da doznae
Леле оваа Фериде ... АМИН ГОСПОДЕ НЕ МИ ДАВАЈ ВАКВА ГНАСОТИЈА НИ НА УЛИЦА ДА СРЕТНАМ КАМОЛИ СВЕКРВА ДА МИ БИДЕ!
Дали на некој му се смачи серијава? Плус овде една турска епизода ја цепкаат во 4 епизоди. Две епизоди го утупеа со тоа хемиското и со мајката на Чагатај. Аман што се со серијава, толку многу ликови поминаа, толку интересни ликови имаа и наместо со нив некоја приказна тие ја сведоа на хемиското на Јилдиз и завеси, пешкири од хотели и мајката на Чагатај. Ништо со ништо нема логика.
Да, искрено мене. Ја гледам само за да пополнам време и од навика. А и да ја видам еднаш веќе Јилдиз среќна и заљубена со вистинскиот човек.
Se soglasuvam so tia sto go napisa ima epizodi koga navistina ne mi se gleda zosto nisto interedno ne se slucuva, tapkaat vo mesto. Poslednive epizodi poveke gi davaat scenite na Cagatay, Yildiz i Feride odkolku Ender koja e vodecka uloga... Sepak ja gledam, a i sega koga ke zavrsat vo zatvor ke stane pointeresno, pisuva deka sega ke pocnat intrigite i ke ima interesni sceni vo zatvor, ama kolku e tocno ke vidime