Hahahaha, da vo pravo sii Barem ima sreka so drugarite (caner i emir) .Tie bas se kako nejzini sovetnicii.
Кога сме кај капутите, сивиот капут со крзно што го носеше Јилдиз многу ми личи на капутот што го носеше Ендер во првата сезона, мислите дека е истиот или мене ми заличи зошто е иста боја
да супер тројка се Џанер дури не и кажува се на Ендер, кога беа на вечерата Ендер го прашуваше што има меѓу Јилдиз и Чагатај, а он кажа дека не знае
Ne mozam da se setam na kaputot na ender od prvata sezona, no na yildiz siviot so krzo mnogu mi se dopadna. Yildiz i ender se vrv so oblekata, sekako i sahika koga ne se oblaka kako za kaj feride (treba da najdame nekoj zbor sto ke ja opise sahika kako se odnesuva i kako se oblaka pred feride
Шахика ми беше многу чудна со соберена коса и со ѓердани како се претставуваше пред Фериде.. Стварно не и личи така.. Тука прочитав дека Јилдиз ќе направи план со Џанер и Емир за да покажат пред Фериде каква е Шахика, ќе им успее тоа?
Se izvlece kako i sekogas Kaza deka toa bile demek kostim zabavi i fustanite bile vsushnost nejzinite kostimi, i kaza deka mnogu ja povredila sto se posomnevala vo nea i sto ja isprasuva i na Feride glupo i padna i se izvini..
Спојлер Jas mislam deka covekot pozadi Ender ke bide Zehra. Postoo neli Ajsel i kaza deka Sitki odel tamu posto renovirale (znaci veke se znae za nego nema da e on) i Mert go dadoa so Sitki taka da ne veruvam i on da e, Shahika e zaprshka u sekoja corba i toa ke se ocekuva, ama Zehra ke bide "iznenaduvanje". Ama ne veruvam deka ke bide nesto wow pricinata, moze kao demek renoviraat pa da videla sto kako.
Da i jas mislam deka ke bide zehra, halit sigurno ne e, dokolku e sitki ke bide premnogu ocigledno, edinstveno se somnevam vo mert (iako mali se sansite mert da se pojavi pred ender). Isto, sahika ke ja nagovori nekako zehra i ke ja uveri deka samo yildiz i ender se vinovni za halid. Sahika ke si igra so zehra na nekoj nacin. Mislam deka ovaa epizoda ke bide ekstra, ke ima mnogu interesni slucuvanja
А да не е исценирано се ова со затвор (договорено меѓу Ендер и Јилдиз), за на крај мене да ме пикнат таму Премногу ми се чил и двете кога седат во затвор со чајче во рака
I jas go pomisliv ova ama u najavata neli Shahika i kaza na Zehra deka Ender i Yildiz go butnale Halit po skali.. ne znam stvarno Inaku dali nekoj razbra shto i kaza Shahika na Zehra a shto Zehra na Mert? Ne fativ od pocetok i ne razbrav ubavo.. I koj bese pozadi Ender vo taa kukja?
Спојлер Sega za sega Yildiz i Chagatay se vencale, Feride dobi nerven slom sega se kaj Hasan Ali na vecera da proslavat i tuka treba da dojdat da gi privedat. Shahika i kaza nesto na Zehra dali deka Ender se somnevala vo Sitki i go pratela i videla deka so Mert vlagaat vo nekoja banka i deka na ime na Halit imalo mnogu pari i go spomna nesto Halitcan dali da zeme pari za nego ne sfativ posto ne ja fativ scenata od pocetok. I i kaza na Zehra da ne mu kazuva nisto na Mert ama ona mu kaza nesto e sega ne znam sto, dali sve dali nesto drugo mu kaza. I polse Ender dozna i dojde i kaza na Yildiz dali Zehra otvorila smetka za Halitcan i Yildiz kaza deka ne znaela i se cudese zasto. I posle Shahika i kaza na Zehra deka Ender sigurno mnogu se ispanicila.. Ama ne fativ od pocetok nisto ne mi e jasno Eve gi privedoa, definitivno ne e dogovoreno, Shahika gi izdala na Zehra, kazala oni dve go butnale Halit po skali, Zehra izgleda gi prijavila u policija a Shahika si sedese doma i si piese shampanj..
Pozadi Ender bese Zehra, ne svativ syo zboruvaa megutoa zehra bese poinakva od obicno, mislam deka i se zakani. Ender epten se voznemiri od Zehra, ne go ocekuvase ova od nejze