Еее, па полесно е да седи со чашата шампањ во рака. Сега кажува нејзиниот сон бил да биде домаќинка, да чисти, да чува деца и да го испраќа мажот на работа.
Шахика и нејзината желба да биде домаќинка. Колку невино се претстави пред Фериде. А Чагатај и Јилдиз почнаа да ми се допаѓаат како пар.
Ahaa se vrativme.. i ja i Ender @Ender Çelebi sega ke bideme cimerki dusoo blagodaram sto me primi vo tvojot skromen doom
Epizodava ludnica. Posle zatvorot ,Hasan ali nekako gi izbrka ender i sahika od firmata. Ender i caner gi izgubija parite, hasan ali i se zakani na yildiz izgleda da ne gi gleda ender i sahika i mislam da mu gi dade akcite od firmata. Yildiz i cagatay ne mi izgledaa bas dobro vo poslednata scena. dali primetivte?
Да хахахах, мислам Хасан Али ги извади ама за возврат им побара нешто на Ендер и на Шахика, не знам што, не разбрав. И после следниот ден обезбедувањето на фирмата уште доле на влез не ги пушти да влезат и двете, ваљда се избркани. А од Јилдиз побара да не се гледа веќе со Ендер и со Шахика
Спојлер: сумирано од 92ра епизода Се вртиме у круг.. Кога Ендер се омажи за Халид, Шахика и Јилдиз се здружија, сега Јилдиз и кажа на Ендер да не доаѓа више кај неа (пошто Хасан Али и се закани да не се гледа ни со Ендер ни со Шахика), ама нормално Јилдиз на Ендер не и го кажа тоа И сега Ендер и Шахика се здружија (избркани се и двете од фирмата, беше или тоа или Хасан Али да ги врати у затвор), и ај што се здружија Ендер ја прими Шахика кај неа дома у некоја сиромашна маала да остане некое време кај неа пошто Шахика беше со 2 куфера и ја молеше дека стварно немала кај да иде на друго место (да се потсетиме дека во затвор завршија поради Шахика, да не беше она нити во затвор ќе завршеа нити ќе ги избркаа од фирмата)..