Da i jas zabelezav na najavata kazaa deka slednata epizoda ke se emituva vo ponedelnik, no sega gledav najava za kerkata na ambasadorot koja veli ke se emituvala vo 22 casot. Obicno neli taa se emituva vo 22 koga pred nejze se emituva zabranetoto jabolko. Mislam deka ke emituvaat
Moze da e lazno ime, moze saka da se odmazdi za nesto i onaka site se odmazduvaat celo vreme i Ajshe ne dojde kako Ajshe nego kako Lejla, ovaa moze da e Lejla a da dojde kako Cansu
Kako vnuka na pocinatata sopruga? Ako e vnuka majkata kaj e Znaci po ova ispagja deka Hasan ali imal i sin ili kjerka za koj ne znael ako ona e vnukata.
Во турскиот јазик, зборовите за сестра и пријателка се слични. Zengin oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vurmaya devam eden Yasak Elma dizisinde Güler, Feride’nin yakın arkadaşıdır. Овде пишува дека во серијата Забрането јаболко, Ѓулер е блиска пријателка на Фериде. Јас мислам дека исто така работи за неа.
Na turkish 123 ja objavile 92 ta epizoda . Obicno ja objavuvaat pokasno cetvrtok ili petok navecer, denes me iznenadija
Epa izgleda taa soprugata imala sestra i ovaa e nejzina kerka ili pogresno sum prevela ama mislam deka e tocno
woooow, Shahika mi e premnogu mokjna so sampajnskotoooo lelele bravo bravo. Nekogas stvarno i se voshituvam............................................
Aj Ender da kazeme luta mu e na Kaya, Yigit i Erim i se luti na nejze pa zatoa ne se javuvaat edni na drugi (iako kolku i da se luti ke se javea barem koga doznaa deka e vo zatvor..), ama Sahika koja celo vreme vikase baticko, baticko, sto ne go ostavase na raat covekot sega ne go ni spomnuva...