OUR EX HUSBAND kaza Jildiz. ... . HAHAHAAHAHAHAHAH LELE SE PRESMEJVAM SAMO NA JILDIZ NISTO DA NE I PRAVAT. OMILENKA MI E HAHAHHHAH DZANER I VIKA NA ENDER: AKO KAZAM SE STO ZNAM NEMA DA IZLEZES OD TUKA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A so koj zivee Erimm?? Halit go nema, so Ender ne e oo
Luge ovie vo serija ni pokazuvaat celo vreme deka da se bide bogat e loso, i sleduvaat mnogu neprijatnosti i nesrekji!! No vsusnost toa ne e loso, loso e da posakuvame i da pravime steta vo tugjite zivoti!!
https://www.instagram.com/p/CJtFVpTqVa8/?igshid=1hay1ww03ba0s веројатно Чагатај и кажува на мајка си дека е во брак со Јилдиз хаха фацата нејзна и колку страв има во очите на Јилдиз Ахх бе не можам да го преболам Керим
Чагатај е идиот. Седеше со Шахика на маса, и спушта на Јилдиз. Му одговара да седи со неа уште дома ја прибира
Оуу, после ова ја чекаме Јилдиз во темата Свекрви и снаи-проблеми. Вчера имаше ли нова епизода? Не успеав да гледам, ќе раскажете на кратко што, како се случи?
Otkako ender,sahika i yildiz vlegoa vo zatvorot, hasan ali ja iskoristi prilikata i gi izmami da mu gi dadat akcii za odredeno vreme dodeka ne izlezat od zatvor. Ender koga mu gi predade akcii smetase deka ona na nekoj nacin veke uspeala da go osvoi hasan ali i smetase deka otkako ke izleze ke se omazi so nego i na toj nacin ke ja zadrzi svojata mok. Megutoa hasan ali gi izmami i gi ostavi bez pari i akcii(na krajot od epizodata ender gi izgubi site pari i ziveese so caner vo edna skromna kuka i podocna dojde sahika so kuferi velejki i deka ona gi izbubila parite i nema kade da odi). Yildiz izleze od catvor bez uslovi megutoa hasan ali i se zakani deka ako i pomogne na ender ili ako se gleda so nejze ke treba cagatay da go zaboravi. (I se zakani mnogu loso, duri i kaza deka ona treba da sedi doma, da go cuva halitcan i da ne se mesa vo nisto). Sega ender i sahika spremaat odmazda protiv hasan ali vo koja izgleda ke ja vklucat i taa cansu(negovata vnika), megutoa mnogu mozno i protiv yildiz
Хасан Али како му правеше лице дека ќе му помогне и на крај го откачи човекот кој лежел во затвор заради него. Можеби Хасан Али ќе ги раздели Јилдиз и Чагатај. Додека таа се плаши од мајка му на Чагатај, можно е татко му да и го скрои крајот.
Vo poslednata epizoda hasan ali kaza deka on saka cagatay da go napravi sreken. Vsusnost na nego mu odgovaralo da se naluti cagatay na majka mu i na toj nacin cagatay da zapocne da raboti vo firmata so nego. Na krajot koga i se zakani na yizdiz toj i kaza deka otsekogas sakal pametna snaa za da moze taa da go pravi toa sto toj ke i go kaze
Bogami ako pocnat da zborat Caner, Emir i Haluk, Ender,Yildiz i Sahika ostatokot od zivotot ke go pominat vo zatvor i toa vo posebna kelija ke gi stavat za da nema incidenti, a moze i sudijata ke gi pusti na sloboda od strav da ne se napie nekoj sampalj sto se pie samo ednas vo zivotot ili da ne se lizne po skali
Hasan Ali sigurno ke izleze negativec na kraj, mozno e da ima temno minato zatoa sto neli kaza toj covek za nego lezel vo zatvor, i koe Ender i Sahika ke uspeat da go otkrijat i taka ke se spasat od nego
Inaku eve edna novost, ima objaveno slika od denesniot set, Ender e vo kukata na Feride, znaci po tolku epizodi konecno ke se zapoznaat i mislam deka Ender i Sahika ke ja vnesat i Feride vo nivniot plan, neli Sahika znae deka Feride ne ja saka Yildiz i sega z da se odmazdat na Yildiz ke ja koristat Feride - moja pretpostavka
https://www.instagram.com/p/CJyvozLq9OW/?igshid=d4p6lxu16avn Ender i sahika preteraa!!! Yildiz pak vo problemi....