Samo sto dojdov da go spodelam noviot trajler si me pretrkala Ender na Hasan Ali mu kaza nesto kako "dozvoli mi da bidam mojot pameten neprijatel odkolku glupav prijatel" Ender i Sahika so eden kursum ubija dva zajaka Em go posramotija Hasan Ali, em Yldiz i majka i ke bidat vo problemi...sekoja im cest na dvete A Sahika go snima Hasan Ali za spomen da im ostane toj moment Kolku ubavo se smeeja Ender i Sahika...oh im olesna sega koga gi posramotija, ama mislam deka nema da zastanat tuka ke ima mnogu slicni a i polosi momenti za Hasan Ali
Asuman i Yildiz zboruvaat nesto ama sto neznam, Asuman i kaza nesto a Yildiz vo odgovorot go spomna Hasan Ali i nekakva garancija
Na snimkata yildiz nesto i kazuvase na asuman i vo eden moment go spomna hasan ali i vencavka. Izgleda yildiz i kazivala na majka i deka dokolku se omazi so hasan ali toa ke bide nejznata garancija (moja pretpostavka)
Асуман и рече на Јилдиз да гледа што побрзо да забремени за да се осигура, а Јилдиз и врати ако толку сакаш да си се обезбедиш ти земи омажи си се за Хасан Али.
Sega prevedov Asuman i kazuva na Yildiz deka treba da ostane bremena od Cagatay za da si go zagarantira brakot, a Yildiz i kazuva na Asuman deka ona treba da se omazi za Hasan Ali...znaci epizodava ke gori
Lele ama nesakam Yildiz i Cagataj da se razdelat,tuka nerece nisto loso Yildiz ete i odgovorila na majkai nema potreba Cagataj da i se luti ..ah Shakika i Ender zmii
e sto ke im se pari za da odat na zabava, obleka imaat kupeno za cel zivot da nosat i pak da imaat novi raboti, frizura i sminka i sami mozat da napravat, pari za taksi sigurno imaat ne se do tolku, a pokana i ne im treba sepak toa se Sahika EKINCI i Ender CELEBI, dvete se mokni iminja i nikoj ne znae deka propadnale i gi izgubile akciite
Требаше филмов да го завршат со третата сезона, само мачење на гледачите е све ова, вртење во круг цело време, толку нелогичности, никаква приказна...
Daa nelii , Yildiz nisto loso ne napravi,se gleda od avion deka ova e igra na ender i sahika. Cagatay ne treba da i se luti na yildiz,megutoa mislam deka mozno e hasan ali da i pravi problem. Tuka e i feride, taa zdruzena so sahika i ender moze da bide mnogu opasna. Se nadavam na krojot od epizodata yildiz i cagatay ke bidat smireni i zaljubeni Isto, mozno li e sahika da e ljuborna na yildiz za cagatay? Yilgiz go saka nego, megutoa sahika gi saka site raboti koi gi nema(vo cagatay gleda mok i parii). Dali e mozno sahika na krajot da saka so intrigi da go zavade cagatay?
^^На Ендер беше предлогот да ѝ се одмаздуваат на Јилдиз, Шахика само за Хасан Али спремаше план (според трјлерот). Ендер и ѝ се закани на Јилдиз во претходната епизода, како таа да ѝ е крива за нешто. Ендер од Халид Џан ја оддели и никому ништо, па сега Јилдиз морала да го моли Хасан Али за неа, абе ајде .. Во таа ситуација стигнаа поради Шахика, па сега Јилдиз им е крива што не молела за нив .. Многу без врска стана се, требаше да ја завршат серијата некако и готово. Шахика е скроз нереален лик уште од почеток.
Tocno ama Yildiz do nekade zasluzuva (velam do nekade ne se) Ona na pocetokot bese mnogu mnogu popametna 3ta i 4ta sezona nekako mnogu glupava ja napravija, pravi mnogu smesni greski i neznae da se izvadi od situacija...so edna Feride nemoze da se spravi a vo prva sezona kakvi spletki i pravese na Ender duri so Caner gi skara... Pa do tolku li e da nemoze da kaze deka Hasan Ali i se zakani, da kazese Ender nemase nisto da i napravi nejze. Za Sahika nemam zborovi...ona pravi se, site go znaat toa i se pravat kako da neznaat zgora na toa odat so nea vo koalicija...
Ako e tolku glupav Cagataj da nasedne na intrigite od Shakika,toa znaci toj na Yildiz ne ja sakal?ke vidime sto kese sluci mozno da ne iznenadi Cagataj