Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.260
    Теории на заговор :rofl::rofl:

wow колку моќно делува Фериде!
    Нејзин фан сум.

На Принцезичка1 и ludamaja10 им се допаѓа ова.
  2. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Ја мразам!

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Dali ja sledevte online novata epizoda na fox? Ke moze li nekoj nakratko da ni ja raskaze :inlove::).
    Jas denes ne stignav da ja gledam :sweat:.

На cresa-jagoda и Mery92 им се допаѓа ова.
  4. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Ke ispadna deka e delo na sahika koja ke se zdruzi so zehra za da gi stavi ender i yildiz vo zatvor, no na kraj i ona ke vlexe vo zatvorot. Sahika ke si igra so zehra na nekoj nacin, ke uspee da ja izmami i ona ke misli deka samo ender i yildzi go ubile halid.

На tinka-mace, Osamena devojka, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.145
    Допаѓања:
    3.699
    E znacii prava zmija e ova sahikaa

На tinka-mace, Saliii и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  6. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    93ta epizoda e bomba.. Ender ja primi Sahika doma i odma pocnaa so planovi za odmazda. Caner se bunese zosto ja primila Sahika deka bila gavol itn... Sahika go tretirase Caner kako pomosnik, donesi mi gi kuferite, napravimi espreso..a ovoj Caner i vika kade da i najdam espreso pa morase tursko kafe da pie Sahika. Posle nesto zborea so Ender i Sahika go spomna Kaya nesto za kukata deka ja izgubila ne razbrav dobro, i Ender kaza nesto i posle go spomnaa i Yigit. Posle Sahika otide vo soba i zborese so Kaya na telefon, ne mu kasa vo kakva situacija se ona i Ender go lazese nesto deka se e vo red nova kuka kupila bla bla.. Ender vo toa vreme zborese so Erim na telefon i ona lazese nesto. Ke mu se odmzdat na Hasan Ali, Yildiz, Zehra i Mert. Prvo go ispratija Caner kaj Mahmut da se sprijateli ili taka nesto ama ne mu uspea toa. Ender i Sahika ke odat kaj Feride da i predlozat da sorabotuvaat. Sahika rece deka mora da odat na frizer da se sredat pa otidoa vo edna frizernica od maaloto. Tamu gi doteraa i Sahika i kaza na Ender ona da plati zosto nemala pari:D. Dodeka Ender plakjase dojde eden covek Hayati i koga ja vide Sahika pocna da i zbori nesto, Sahika mu kaza deka Ender i ona se sestri :rofl:. Posle Sahika go zamoli da gi prefrli do kaj Feride i ovoj zostese zatreska vo Sahika ke gi odnese.. Na Feride i kazaa planot i ona prifati. I kazaa da odi kaj Yildiz i Cagatay da zivee vo nivnata nova kuka vokoja zivee i Asuman..ona prifati i otide bas vecerta koga Yildiz ja isprati Asuman i Halitcan kaj nekoja prijatelka za da imaat romanticna vecera so Catagay..im ja rasipa vecerata. Posle utredenta si dofrlaa so Asuman Cagatay gi iskara i polse si otide na rabota. Feride otide vo soba ama telefonot go ostavi za da gi snimi sto zborat, i togas Asuman i kasa da ostane bremena za garancija a Yildiz i kaza ako saka garancija da se omazi za Hasan Ali. Feride ja dade snimkata na Ender i Sahika. Posle Ender i Sahika otidoa kaj Zehra da i kazat deka Mert ima sin i i dadoa adresa da idi sama da vidi. Zehra otide ama Mert postavil nekoj covek i koga ja vide Zehra otide i vkeze vo dvorot na kukata ja izlaza deka on zivee tamu...posle mu kaza na Mert. Zehra otide kaj Ender i Shahika im vikase nesto deka ja izlazale.. Vecerta koga jadea Canee i Sahika celo vreme si prefrlaa, posle Ender i Sahika zaedno mieja sadovi :rofl: posle toj Hayati dojde na gosti Sahika otrca da otvori vrata i go primi vnatre, otidoa vo kujnata i tamu bea Ender i Caner i Sahika mu kazuva denes se zapozna si sestra mi Ender i Ender se nasmea i go pozdravi posle Sahika odi kaj Cabee go guska i vika ova e mojot sakan brat Caner :rofl: ama facata na Caner da vidite kakva bese:rofl: :rofl: Posle Sahika mu kasa na Canee da im bapravi caj, sedea zborea ama ovij Hayati nema oset da si odi i ovie site pocnaa da prevrtuvaat oci, Ender i Caner pocnaa da se prizevaat za da mu tekne da stane i ovoj se osvesti stana. Posle vo fiatana Hasan Ali dojde Cansu vnukata na negovata pocinata sopruga Filiz, dojde se pozdravija i mu kaza deka ona vsusnost ne bila vnuka na Filiz tuku nejzina kerka, Hasan Ali se sokirase, zborea nesto i posle i kaza da sojde da zivee kaj nego doma i ona prifati... Sahika i Ender bile vo Izmir da ja najdat i i kazaa da sorabotuvaat nesti i spomnaa deka ke zaraboti mnogu para...ona prifati.. Ona ke im bide kako spion vo kukata na Hasan Ali. Na priemot sto ke bide sa holdingot Kuyucu, ke dojdat Ender i Sahika ne pokaneti, koga ke gi vidat site ke se iznenadat, Sedai ke saka da gi iznese nadvora ama Hasan ke mu kaze da ne se posramotuvaat. Posle ke otidat kaj Yildiz i Asuman da prefrlat nekoj zbor, pa kaj Hasan Ali d aku se zakanat od okolu... On otide da zbori pred novinarite i pred gostite i vo toj moment se pusti snimkata od Yildiz i Asuman site pocnaa da zboruvaat nesto, Sahika go snimase toj moment i objavi na internet. Cagatay se naluti na Yildiz si otidoa doma. Utredenta bea kaj Hasna Ali, prvo otide Cagatay zbore nesto deka se posramotile bla bla...posle go zapozna so Cansu i koga trgna da si odi dojde Yildiz. Hasan Ali zborese ubavo pred Cagatay a koga on si otide pocna da i vika na Yildiz, ona mu kaza deka ova go napravile Sahika, Ender i sigurno Feride bila vmesana... Posle na krajnata scena Yildiz mu se javi na Emir i zboruvase mnogu sigurni vo sebe, izgleda ke saka da im se odmazdi na Ender i Shhika, da gi posramoti nekako i niv...ke vidime sledna epizoda sto ke smisli Yildiz Kuyucu..

На Mrs.Precious, Zahirr, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Pa ne e nesto wow mokna ama mnogu ubava zena e i vesterka e sekako

На elimkd, Limpan, Saliii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.145
    Допаѓања:
    3.699
    Kade ja gledas serijata i ima li prevod na srpski ili mak?

9. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Ja gledam na fox tv vo zivo, direkten prenos pravat i na youtube. Nema prevod na turski e, ama mozes da ja gledas na turkish123 so angliski prevod objavuvaat vo sreda/cetvrtok

На Mery92, cresa-jagoda и Saliii им се допаѓа ова.
  10. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.260
    Аха не е, бербат ја направи Јилдиз без око да и трепне, ни Ендер онака и нема сторено. Ендер е многу претпазлива, оваа гајле нема од никого.

На Limpan му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Pa dobro da zenata si zbori se direktno ne vrti od okolu i Ender kazuva se direktno ama Ender nekako si igra so zborovite za razlika od Feride. Zatoa rekov vesterka e Feride ama onaka na izgled ne e nesto wow mokna koga ke se pojavi nekade za razlika od Ender i Sahika, ona e mokna ama ne do toj stepen

На Mery92, cresa-jagoda, Limpan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Lele edvaj cekam da ja vidime yildiz :D. Dovolno ja pravea glupava, redno e da ja prikazat kako sto treba, sepak yildiz e pametna za intrigi(koga nekoj ja povreduva) uspeaa vo nekolku priliki ubavo da i se odmazdi na ender(vo prvata sezona,koga gi iskara so caner ili koga gi razdeli zehra i kerim, voodno uspea i halit da se omazi so nejze). Isto, dali na krajot od epizodata cagatay i yildiz ke se smirat(kako ke reagira cagatay po nastanot)?

На ludamaja10, Mery92, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.260
    Епа Ендер многу размислува пред да каже или направи нешто. Тоа понекогаш е добро, понекогаш слабост. На пример на Халит често не знаеше што да му рече, како да му возврати, така беше последно кога ја избрка од дома и се разведоа.

Фериде можеби не е опасен интригант или трујач, ама зрачи жената.

На ludamaja10 и Ender Çelebi им се допаѓа ова.
  14. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Nema da bide mnogu lut, ke se smirat, samo momentalo koga go slusna toa bese epten lut i na Yildiz i zborese nesto ona se izvinuvase..posle i Asuman se izvinuvase..ne e los covek Cagatay iskreno ja saka Yildiz i i veruva, duri koga bese kaj Hasan Ali i tatko mu mu kaza deka uspeal da gi izbrise snimkite od internet Cagatay kaza jas da i se javam na Yildiz da ne se grizi

На ludamaja10, Limpan, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Зрачи, да, ама со простоќа.
    Жената само гледаше да му најде на син и жена домаќинка, да му слугува дома, деца да му чува и да го испраќала мажот на работа. (facepalm)

На ludamaja10, Mery92, Darkside и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Da da Yildiz w mnogu pametna devojka, koga saka moze da bide mnogu zlobna. Vo posledno vreme ja pravea glupava, naivna i mirna devojka/zena koja sedi doma i cuva dete, ona ne e takva devojka spored mene barem ne bese vo prva i vtora sezona.
    Ke bidaat interesni slednive epizoda...mislam deka Yildiz za da im se odmazdi na Ender i Sahika ke napravi sliki od niv vo maaloto, moze kako pruzaat alista ili slicno i ke gi objavi na internet za da gi posramoti i ona niv, da se revansira

На Mery92, Zahirr, tinka-mace и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Da i od site mozni zeni kogo najde? Sahika :rofl:

На Darkside, Zahirr, Saliii и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.260
    Ами Јилдиз паметна и еманципирана да не е. Колку понижувања претрпе, прво од Халит, сега после се што слушна од Чагатај и Хасан Али, ни од таа фамилија не се трга. Буквално истото дозволува да и се случува. А и Фериде вистина е малку луда, ама за Јилдиз ја разбирам. Се што рече за неа, освен делот дека се гледа со мажи, е точно.

На Saliii и Принцезичка1 им се допаѓа ова.
  19. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Epten si vo pravo :), likot na yilzid voopsto ne e naiven ili miren. Yildiz e mnogu pametna koga nekoj ke ja povredi. Mislam deka tuka e najgolemata razlika poveke ender i yildiz. Ender gi pravi intrigite i vo niv uziva, ne samo koga e povtedena ili postamotene.Taa e i dobra(mislam deka nitu edna od zenite na halid ne si sakase negovite deca kako yildiz, duri i so zehra edno vreme bea najdobri drugaeki :D)

На Mery92, Ender Çelebi, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    5.399
    Мој човек си:*
    Јилдиз се омажи за Халид кој можеше дедо да и биде само за пари:cash:
    Чагатај го виде на слика каде што имаше богаташи и со мајка и бираа маж за Јилдиз.
    Јилдиз е дефинитивно по парите колку и да негира.
    За жал постојат вакви девојки.

На Limpan и Аргентина * им се допаѓа ова.