Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Dobro na Hasan Ali nema da mu tekne da napravi DNA test?! A ovie tuku taka ja nasle devojkata i ja najmija da glumi deka mu e kjerka ili stvarno mu e nekoj rod na Hasan Ali?
    @Ender Çelebi

На Ender Çelebi, cresa-jagoda и tinka-mace им се допаѓа ова.
  2. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Feride e mnogu ubava zena, megutoa nejzniot karakter po mene e nemoralen. Taa ne ja saka yildiz poradi toa sto bila razvedena i ima dete. Taa nitu edna devojka ne saka vo zivotot na cagatay koj ima blizu 40 godini(osven Sahika:lol:). Mislam nemoze ona da ja odredi idealnata sopruga za cagatay.
    Yildiz isto kako i feride e nemoralna licnost, megutoa od druga strana ima dobro srce(gi sakase i se trudese za decata na halid, ender ne ni pomisluvase na niv, taa stana duri na najdobra drugarka so caner:inlove: i e mnogu dobra majka) i mnogu od svoite lagi i se vratija na los nacin. Da taa gi saka parite, megutoa mislam deka po halid si ja nauci lekcijata( toa sto posledniot pak (mislam deka 100 pat :rofl:) mu se vrati na halit ne bese poradi pari tuku poradi pritisokot od majka i i vrskat na sahika i kerim). Od site tri, yildiz najmalku zasluzuva da bide povtedena, sepak ona pomina niz mnogu otkako se ozeni so halid.

Последна измена: 11 јануари 2021
    На ludamaja10, Аргентина *, Mery92 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Taa mu e navistina rodnina t.e. vnuka na taa pocinatata sopruga Filiz, e sega dali navistina e nejzina kerka ili i toa e del od planot ne znam. Ama ona ne kaza deka e kerka na Hasan Ali tuku samo na Filiz, ama ne sum sigurna bas sto tocno mu kaza

На Mery92, Saliii, Zahirr и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Inaku zaboraviv da pisam, Ender i Sahika ke se javst na Cansu da ja rasprasaat sto napravila so Hasan Ali i dodeka zborea so nea Sahika i Ender ona samo prevrtuvase so ocite... Posle koga go iskluci telefonot kaza "vie mislite deka ste pametni ama prvo ke zavrsam so vas" izgleda nema da igra po notite sto gi svirat Ender i Sahika, taa ima drug plan. Znaci imame nov clen na grupata zmii

На ludamaja10, Рапунзел.*, Mrs.Precious и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.318
    Со Јилдиз изгледа збореше на телефон она после, ја така сфатив.

Иначе не сум обожавател на Јилдиз јас. Мразам вакви у рл наивни и фини демек, а упикливи за пари жени.
    Секогаш глуми жртва, буквално у новата куќа пак се тупнаа цела фамилија сега. Место у станче да си живееја она Чагатај и детето само. Се прави за пари. :|

На ludamaja10 и elimkd им се допаѓа ова.
  6. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Ako mislis na poslednata scena koga Yildiz zboruvase na telefon ne zborese so Cansu tuku so Emir

На Saliii, cresa-jagoda и Dream-Girl им се допаѓа ова.
  7. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    20.692
    Јилдиз секогаш го вади подебелиот крај. :( Сега само Емир остана на нејзина страна.

На Mery92, tinka-mace и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  8. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Koga Ender i Sahika kazaa deka ke se odmazdat i na Yildiz Caner im kaza da ne i pravat nisto deka ona ne e vinovna...ama kqko i sekogas Ender i Sahika ne go poslusaa i bes negovo znaenje go napravija skandalot posle koga dozna na Caner mu bese zal. Ama sega ke se vrati starata zmija Yildiz od prva sezona ke im vrati na ist nacin duri i poveke ke gi posramoti

На Zahirr, Mery92, tinka-mace и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Da i jas mislam deka yildiz ke se vrati kako opasna zmija ]:), mislam deka ke bide nekoja golema intriga vo prasanje...

На Zahirr, Mery92, tinka-mace и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.260
    И кога бираа маж oд сликите рече дека не сака некој кој има деца, а очекува сите да ја прифатат неа со дете.
    Не ја обвинувам Фериде зашто не знам кој би посакал снаа како Јилдиз. Покрај тоа што се омажи за стар човек поради парите и детето и е единствен извор на примања, постојано прави проблеми и нелојална е. На Халит цело време му правеше работи зад грб и тоа му влијаеше врз бизнисот, на пример сликата што ја украде и му ја даде на Надир. Еднаш украде злато наменето за новороденче од пријател на Халит, само четвртина им даде за подарок и го посрамоти. Велат се променила, ама последно се дрзна да украде сребро за да си го исплати долгот, а можеше отворено да го каже проблемот. Керим демек и беше голема љубов, но штом дозна дека завршил во затвор го искоментира како да е лепрозен и повеќе не помисли на него.
    Самиот факт што се омажи за старец поради богатство доволно говори, се друго од неа е бонус. Порано барем не се лажеше себеси каква е всушност, сега и тоа почна.

На Zahirr, Mery92, Saliii и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Da vo pravo si, voopsto ne go opravduvam toa sto yildiz se omazi so halid i nacinot na koj uspea toa da go realizira. Vakba licnost i jas ne bi ha podrzala vo vistinskiot zivot. Megutoa od edna strana likot na yildiz e nemoralen no so dobro srce. Mislam deka yildiz na pocetokot koga se omazi so halid bese i malku naivna, taa smetase deka parite ja pravat srekata. Taa ja najde prilikata so koja ke se oslobodi od sirumasnata kuka, ke i pomogme na zejnep i ke moze da i obezbedi podobrar zivot na majka i i sestra si (bezrazlika na toa sto zejnep bese mnogu moralna i nikogas nema da ja prifati pomosta na yildzi steknata so parite na halid, a za asuman da ne zborivame...:lol:,taa sve bi prifatila). Yildiz silno veruvase deka parite ke ja napravat srekna, no zivotot ne i go pokaza toa. Taa sto se ne prezivea vo brakot so halid. Kojznae kolku pati bese izbrkana od kukata, omalovazdna od decata na halit,go izbubi bebeto(potoa morase odteden period da go krie toa:sweat:), bese izlozena na sekako izmami od ender...
    Po mene,likot na yildiz ima dve strani. Yildiz kako niedna druga ld zenite na halid gi pocetucase negovite deca, ja sakase zehra (mozese kako ender da ne ja registira), i e dobta majka(nikogas ne go ostavi bebeto na dadilki).
    Megutoa jas poveke bi dakala da ja fkedam yildiz pametna i zlobna otkoklu glupava i dobra. Iskreno sakam yildiz da bide srekna so cagatay, bas mi se licni :inlove:. Sepak sekoj zasluzuva vtora sansa. Vase mislenje devojki?

На Mrs.Precious, cresa-jagoda, Mery92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    20.692
    Се согласувам со се што имаш напишано. Јилдиз од сите други жени, највеќе ги сакаше децата на Халит без разлика што на почетокот тие не ја сакаа и често и префрлуваа. Ама сега колку и да е лоша и да им се одмаздува на Шахика и Ендер, сепак таа има добра душа. И да, таа се и свашта преживеа додека беше во брак со Халит. И искрено добро што го тргнаа од серијава во спротивно повторно ќе се омажеше за некоја друга и пак истите приказни како и со другите жени. И Ерим фала богу што го тргнаа, многу ми беше антипатичен. :envy:

На Mery92, tinka-mace и Saliii им се допаѓа ова.
  13. Kerim

Kerim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2020
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    217
    На Рапунзел.*, elimkd и Saliii им се допаѓа ова.
  14. ladydy13

ladydy13 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2019
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    445
    Дали Халит е жив?

15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Халит Џан е пресладок, срцуле мало :inlove: :l:

На Рапунзел.*, Mrs.Precious, Mery92 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Ne e ziv. Ender ke prodolzi da istrazuva i ke otide vo edna sumska vikendicka mislejki deka Halit tamu se krie ama tamu ke se pojavi Zehra koja ke i poveruva na Sahika deka Ender i Yildiz go ubile Halit...

На ladydy13, Zahirr, Mrs.Precious и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Daa mnogu e sladok :inlove: :l:
    Kako i mavtase na Ender :inlove: :D

На ema-emicka, Mery92, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Emir i Caner me pak iznasmejaa :D
    Vikaat stom bogatite nemaat gotovina, neuredni se i nosat dzemperi toa znaci deka nie sme bogati :rofl: :rofl:

На ludamaja10, ema-emicka, Mery92 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Dali utre ke ima nova epizoda?? Zarem ne bese do sreda :doh:

На Mery92 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Izgleda samo ponedelnik i vtornik ke davaat :(

На ludamaja10, Osamena devojka, Mrs.Precious и 4 други им се допаѓа ова.