Edna novost ... Procitav na instagram deka se pretpostava deka vo odmazdata na yildiz ke bide vklucena cansu... Deneska bile snimani scenite so cansu vo novata kuka na yildiz i cagatay. Ke bide interesno, cansu izgleda e opasna zmija ..
https://www.instagram.com/p/CKE5kyMqqM8/?igshid=1cvsa6hsjbz6d Noviot trajler za 94 epizoda. Hahahahah iskreno ocekuvav nekoja pogolema intriga od yildiz (sahika so topkata uste go udri detoto ...)
Ova odmazdava na Yildiz nekako mnogu detska e...ocekuvav nesto pogolemo od nea...ama bas ubavo gi posramoti gi donela site bogataski da gi vidat i sega ke se rasiri na internet toa...so ovoj poteg poveke ke gi iznervira, ke si napravi pogolem problem...ne mislam deka Ender i Sahika ke sedat so skrsyeni race posle ova...kako velat - cinijata na sosetkata ne se vraka prazna
Isto mislime. Jas iskreno ocekuvav poveke od yildiz, sega po ova ender i sahika mirni nema da bidat. Ke vidime kako ke se odnesuva yildiz, dali po ova ke prodolzi uste poveke da gi nervira i da im se odmazduva. Inaku sahika presmesna ....(so topkata ) Cagatay vo poslednava epizoda me iznenadi, vecerta bese epten lut no utredenta pred tatko mu kaza deka gi resile problemite so yildiz. Ke bide mnogu tesko za niv dvajca, no se nadevam ljubovta ke podedi . Inaku, na instagram se pojavija sliki od cansu i mahmud. Dali e mozno da imame nekoj par ili samo intriga .
Мислев дека ќе направеше нешто поголемо. Ова е ситница. Вака само повеќе ги предизвикува Ендер и Шахика. Ама ако Џансу е од страната на Јилдиз тогаш ќе биде интересно две против две.
Sega mene me interesira nesto, koga ke se objavat na internet slikite i videata od Ender i Sahika dali Kaya, Yigit ili Erim ke se javat da prasaat bidejki i Ender i Sahika lazea deka se e vo red so niv
Jas sega se vkluciv i vidov @Ender Çelebi ja stavila slikata . Supperr . Da na ovaa slika mislev. Vo minatata epizoda hasan ali mu kaza na mahmud da ja vikni cansu na vecera, tie bile ista vozrast ke se razbirale ... Daa mnogu mozno e da se javat, mislam deka scenaristi ostavaat prostor i za doaganje na nekoj od niv (osobeno kaya, dokolku ima moznost da go vratat za da gi poseti toa bi bilo eksta).
Seval, Nesrin i Gulenay (Ender,Sahika i Feride zad kamerite) https://www.instagram.com/p/CKGaTv-ju7r/?igshid=du0u6yad185