Јас да сум Алихан ко ќе и ја шлакнам една на Зејнеп. едит И на Јилдиз не и било лесно со онаква мајка.
Алихан пак почна да ја нервира Зејнеп Без нивно карање аман, вчера кога почнаа да се караат, ми идеше да сум Зејнеп да му ја залепам една...И преку ТВ ми идеше ама ајде
Па ги чекаа тие што требаше да дојдат за состанокот и пред Хакан лом се направија, за обични нивни работи како оваа била негативна, оваа му враќа со исто. За славење за неговата слобода, абе како мали деца. Ама стварно да му ја врзеш една Алихан..Па уште кога седнаа со Диндар и сестра му
И тој па Алихан сто пати и кажа дека е негативна, нервозна, а после трча и плаче, па ја моли. За никаде е. Во реален живот, да му ја врзеш една, да треснеш вртата и да си одиш.
Онаа сестра му на Диндар одма му фрли око на Алихан А Диндар, тој па на сестра му и вика дека прекратко се облекла. А по миничи од Зејнеп никој не облекува, а нејзе ништо не и вели Ај секој ден што е во миничи, барем пристојно да се облечеше пред неговите кога дојдоа на гости да ја запросуваат..
Нешто по елегантно, подолг фустан или панталона убава, какви Ендер што носи...некогаш знаат да ја отупат со облеката на Зејнеп.
А од кога сакам да ви пишам и заборавам. Сте ја виделе Зејнеп како отвара врата? Друг кога е кај нејзе и кога ќе отвара од внатре најнормално си отвара, а не ко нејзе. Не е да речеш заглавува вратата, тешко се отвара, туку чудна навика има Се надевам не отвара така врата и во реален живот
Не ја имам приметено Зејнеп по миничи секој ден, баш некако конзервативно ми делува, освен тогаш на свршувачката. А Диндар не смее ништо да и каже зш знае дека ќе го откачи. Мислам дека глуми толерантен и дека планот му е после венчавката полека да ја затвори дома. Јас вчера пак не ја догледав епизодата, сега пак реприза ќе чекам. Се надевам вечер навреме ќе ја пуштат, не треба ние да се прилагодуваме на нивните термини. Само лажат канал 5, најавата беше за во 21.45, почна во 22.45. А вообичаено не знаеш дали во 22 или во 22.15 почнува. Други телевизии не се како нив, се придржуваат до термините. Многу ниска е, можи стварно има мака да отвори. Сите се повисоки од неа во серијата.