Даа, јас се сеќавам на ова кога Ендер почна да и кажува на Јилдиз дека она и Зејнеп се од различни татковци и она и удри шлаканица.
I jas pomisliv toa koga vidov videata na instagram, ama neznam ne ja gledav epizodata ako moze nekoj da raskaze
Epa ona planirase da se izvlece so toa sto ke gi nakleveti Ender i Yildiz ama oni dadoa izjava deka i ona bila tamu denta, posle Ender mu kaza na Caner i onda ja spomne Sahika vo izjavata i taka i ona otide vo zatvor
Ја гледав новава епизода и искрено аман веќе. Мажите како ги претставија тука, глупи и изневерувачи, страв да те фати. Спојлер Чагатај и Јилдиз се испокараа, овој нервозен излезе да пие, си се сретна со оваа новата Чансу, па пијан уште кај неа отиде и не знам дали го намести дека пијан демек спиеле вечерта ама стана со неа у кревет. Може и го намести ко Ендер на Алихан на времето. Истите сцени се повторуваат, само разни глумци.
Спојлер: Офф топик Ај леле беља, како камионџијата од другата тема. Престанав да ја гледам серијава искрено, на памет ги научив сплетките, само се повторуваат.
Ne ja izgledav cela epizoda, vo kratki crti ke vi raskazam od videata ... Спојлер: 95 epizoda Otkako hasan ali gi izmami ender i sahika, tie dojdoa doma i mu kazaa na caner. Toj nervozen gi karase, posle dojdr taa songul( od zatvorot), i mislam deka oni i kazaa za yildiz, deka se omazila za bogatas,ima mnogu pari da ja poseti ... Cagatay na yildiz ne i veruva vopsto,postojano se karaa i na kraj nakako yildiz uspea da go omekne,se dogovirija da odat na vecera emir,caner, yildiz i cagatay. Caner i ja bakna rakata na cansu( mnogu smesno, (inaku isto zehra i caner razgovaraa nesto po telefon), i na vecerata mislam deka emier i caner i kazaa na canu deka yildiz ima problemi so cagatay. Utredenta se karaa nesto povtorno, i posle yildiz mu kaza deka ja boli stomakot,toj ne i poveruva, no pdocna povika doktor i doktorot kaza deka najverojatno e od stresot koj go dozuvuva. (Mozno e da e bremena). Cagatay i yildiz vecerta se smirija i utredenra yildiz mislese deka situacijata se smirila ... no Songul dojde da ja posti yildiz vo novata kuka, a potoa nekako ja odnese kaj zehra da prestojuva...(tuka se karaa songul so mert ). Podocna hasan ali i feride se zdruzija i otkako se raspravaa cagatay pobara razvod. Vwcerta cagaty i cansu se vidoa, toj bese pijan i cansu uspea da go odnrse vo soba, i utredenta go izmqmi deka spiel so nejze.
Спојлер Taa od zatvorot se vika Nurgul. Inace i jas vidov nesto Hasan Ali i vikase na Yildiz zosto se videla so Ender i Sahika (toa koga ja odnesoa Nurgul na soping). Sahika i Ender pocnaa da zboruvaat vo eden glas pocnaa isto mislat i oni se isplasija od sebe a i Camer go isplasija. Inaku jas mislam deka Yildiz ke bide bremena, ama ke se rasdelat so Cagatay. Scenata koga Cagatay i kaza na Yildiz deka saka razvod me potseti na Kaya i Ender i on i kaza "ovoj brak e gotov"
Кое дно е серијава ми се повраќа од серијава и од онаа Шахика конечно се наоѓа кај што припаѓа. Иод серијава и од Шахикас, ендер и јилдиз ми се повраќа, а поготово од однаа шахика. Место продукцијата да ја завршат сплетките и злобата на онаа смрдливата шахика се повторува
Каква глупача е Зехра колку ја мрзам. Скроз бескорисен лик. Глупа, проста колку сакам Мерт се да и собере и да ја фрли ко партал
Изгледа Шахика ја напушта серијата. Ваљда сте во шок сите што го гледавте новиот трејлер што излезе пред малку.
OMG Sahika dali ke umre?? Znaci dojde red i nea da ja otrujat... Novata najava: https://www.instagram.com/p/CKjdTsjqrlT/?igshid=7q1fyqsl35om
Аууу, ќе воскресне таа пак од некаде. Хасан Али да не е некој близок на Надир, па сега и се одмаздува на ист начин?