Posledni 10 epizodi...iskreno ke mi fali serijava. Ne veruvam deka ke snimat nesto novo slicno na ovaa serija, ama da se nadevame deka ke osmislat ubav kraj. Ke mi fali Sevval na ekranite se nadevam deka ke snimi nekoja nova serija.
Edna novost ... Vo Turcija vcerasnata epizoda dostignala najdobar reyting za razlika od predhodnite epizodi. Se ocekuva da zavrsi so 99 ili 100 ta epizoda. Inaky oficijalno bile planinirani dve sezoni (vo koi ke glumat site glumci, bez razlika na reytingor i popularnosta), no bidejku bila mnogu popularna se odlucile i za tretata sezona). Po tretata reytingit uste poveke se zgolemil( poradi yildiz koga bese bremena i sahika, i sekako kaya) i ja prodolzile za uste sezona- finalna. Serijava osobeno ja proslavi yildiz (eda) i ender(Sevval). Edna od najdobrite turski serii koja sum gi gledala . Izgleda vo narednata epizoda brakot na zehra i mert ke se rasturi(konecno), mozno e zehra da mu se vrati na caner (samo toj ja sakase, bas si ogdovaraa ). Mislam deka na kraj Ender ke stane gazdarica na firmata na hasan ali, dodeka yildiz ke i sprema nekoja odmazda na cansu, ke se razdelat so cagatay no podocna ke se smirat (mislam deka tuka ke bide vmesana i ender).
I jas mislam deka na kraj Zehra ke bide so Caner iskreno samo on bese vistinski zaljuben vo nea za razlika od site ostanati Sinan(poranesen na Ender) , Kerim(poranesen na Yildiz) , Mert(poranesen na Sahika) , oni bea so nea poradi pari a ona so site se omazi a Caner koj ja sakase go ostavi... I jas mislam deka na kraj Ender i Sahika ke mu ja zemat firmata na Hasan Ali, ili mozebi Sahika navistina ke umre pa Ender ke zeme se.
Мислам дека Шахика ќе биде жива. Имаат некој план со Ендер. И сигурно ќе се смират на крај и заедно ќе раководат со фирмата
Da, nemoze da ja davaat do oktomvri. Samo ne razbrav dali 10 epizodi kaj nas ili 10 epizodi vo tircija pa kaj nas ke stanat 20. Ama kako i da e nekade mart ke zavrsi