I mene. Iskreno imam gledano mnogu serii, poveketo gi gledav samo kolku da mi pomine vremeto, nekoi zosto mi bea interesni, ama zabraneto jabolko e nesto mnogu porazlicno od drugive serii. Vo nitu edna serija nemalo se na edno mesto - bogatstvoto, najvisokata moda, intrigi, igri, mestenki, zloba, alcnost, ambicioznost, ljubov, taga, srekja, placenje, smeenje....se sto sakas
З значи серијава е ХИТ баш затоа што највеќе се издвои од другите “турски серии”. Млади убави глумци, најнова мода , демократија и интриги (интересни) Сите ќе ми недостигаат !! Се надевам ќе ги видиме пак во некок барем мал состав во слична серија
И мене. Иако малку ја зезнаа последнава сезона сепак ми беше релаксација да одморам малку дур ја гледам.
Добро прашање. Ај кога ќе заврши јаболко да се договориме сите да гледаме некоја серија заедно и да коментираме да најдеме нешто на сите што ќе ни се свиѓа
Ja gledam ponekogas koga ke fatam reprizi, ne e losa serija Onaa novata sto pocna Suriviot grad (na turski e Zalim İstanbul) izgleda ke bide interesna serija
Da jas imam gledano nekolku episodi, ama mnogu mi e izmesana, prvo davaat od minatoto koga decava ss mali, pa se prefrlaat na idninata koga se porasnati...ama ne e losa serijata
Можее. Мене ми падна жал, дека кога ќе заврши серијата и друштвото во темава ќе се растури. А баш ни беше убаво вака.