Јас престанав да ја гледам затоа што плачам од нив и на кај Елу нема да биде со Серкан а Сонѓул ќе умре Инако мислам дека има и тема Ангели паа да се префрлиме таму хахааха
Предлог, новата што ќе ја даваат кога ќе заврши забрането јаболко сите тука да ја гледаме Валда ќе има нова серија
Dali sahika e navistina mrtva? Epizodova .... https://www.instagram.com/p/CK6rX-BKj1a/?utm_source=ig_web_copy_link
I jas sega vidov...se shokirav..nema sansi Sahika da umre... Ama Nesrin e vo stranstvo nekoe vreme pa moze i vistina da bide. Edvaj cekam ponedelnik, ke se slucat interesni raboti
Леле ладно ја завиткаа во тепих. Каква судбина дочека Шахика, ах, ах.. Навистина е преубава Јилдиз. Толку природна, слатка, позитивна девојка е.
Ја преместиле за викенди. Сабота и недела ќе оди од 19.20 часот, ја рекламираа па видов. Леле додека беа Зејнеп и Алихан колку беше динамично, аауу, се соживеав во тој период со нивната приказна и сакав да видам што ќе се случи, сега случајно ако ја фатам серијата ок, ама наменски да седам да гледам, не.
Шахика завиткана во тепих. Пак од серијата со Ефсун, Украден живот позајмуваат идеи. БТВ ми недостига таа серија, многу интересна беше.
Da i jas pocnav da ja gledam. Interesna e i nataka se ke se izmesa Nemoze da se meri so Zabraneto jabolko ama dobra e
Inaku Sahika definitivno e ziva, denes Eda Ece dala intervju i ja prasale dali Nesrin si zaminuva od serijata po poslednata epizoda, a taa kazala deka likot na Sahika e mnogu popularen i vo momentov nemalo takvo nesto, nejzinata uloga ke prodolzela
Sto se slucuva vi zabraneto jabolko? Ender so nova frizura? Dali e mozno da dadat po nekolku meseci ili godini?