Ne e mozno sigurno e Sahika, zenata sto vleze otposle so crni potpetici i crn fustan pod kolena e Ender. Sahika mu e zena na Hasan Ali i plus morase da im gi prepise site svoi akcii na Ender i Sahika. Sega Hasan Ali go proglasuvam za umreno
Eda Ece (Yildiz) na story imase snimano od densnoto snimanje i kaza za dva dena ke pocne 5ta seznoa, znaci epizodata vo pinedelnik ke bide prva od 5ta sezona
Epa i jas se zacudiv, ama moze ke ima malku epizodi od novata seznoa isto kako i od 4ta(75-97). Vsusnost site sezoni zavrsuvaat kako obicna epizoda i mene navistina ne mi e jasno zosto ja delat na sezoni
Na Ender i stigna poraka so snimkata koga Mahmut ja frla Sahika vo more i dodeka ja gledaat so Caner se otvara vratata od sobata i Sahika stoi pred niv i im vika "bonsouir"
Да, ја гледав. Претпоставив дека ќе биде тоа време, зашто во неделата тогаш ја репризираа саботната епизода.
Значи оваа Јилдиз толку ли е ГЛУПАВА ? За све одма ја дознаваат, баш ко и сеасо актерот што го најмила. И Хасан Али- сите ги врти околу мал прст , Џансу не ја разбра дека не е таа што треба да е? Кажете ми убава вест или ќе цркнам!!