Џансу е вистинска внука на покојната жена на Хасан Али. Не е собрана девојка од улица па да глуми. Само што излажа дека таа не и била тетка, туку вистинска мајка. За да предизвика сожалување од Хасан Али.
Навистина Чагатај наликува на Халид јуниор. Кога се случи настанот со Џансу, Чагатау и кажа на Јиздиз да почнеме се од почеток, а вечерта пред тоа и кажа на Јилдиз да се разведат... Сега кога мисли дека ја изневерил Јилдиз, тој премногу си го смени однесувањето спрема Јилдиз.. Зарем требаше да се случи ова со Џансу за да му текне на Јилдиз...
Многу јако беше кога Ендер и Шахика беа во фризерницата, се изнасмеав кога овој Хајати почна да си ја мести косата кога ја виде Шахика.
Даа хахахаха Веднаш се заљуби во Шахика, вечерта им вика колку убаво семејство сте вие ама Шахика воопшто не личи на Ендер и Џанер, а Џанер вика таа личи на нашата тетка (незнам какво име кажа смешно беше) таа беше многу страшна
Jas ne mozev da ja gledam za zal... Ama edna drugarka sto ja gledase ja prasav za toa sto se sluci so svadbata na Hasna Ali Спојлер Mahmut i Sahika sorabotuvale, se bilo igra. Sahika pred da vleze vo kukata ispila nekoj lek za da i gi namali srcevite otcukuvanja, da mislat deka e mrtva. Mahmut ja stavi vo bagaznikot ama tamu imal uste eden tepison i toj go frlil a Sahika ostana vo bagaznikot budna sekako. Nekoj covek na Sahika gi snimase celo vreme. Ender mu barase na Hasan Ali da i gi dade nejzinite akcii i akciite na Sahika ama i negovite(vsusnost cela firma) on i kaza deka negovite akcii moze da gi zeme samo nekoj so negovo prezime, Ender mu kaza ke se vencame i on morase da prifati, ne mu se odi vo zatvor. Sahika i Ender zborele pred toa i Ender koga kazala deka za akciite mora da go imaat negovoto prezime Sahika ja prasala Ender koe e nejzinoto prezime, Ender kazala deka seuste e Ekinci zatao sto nemala vreme da go smeni. Na Sahika vednas i padnalo nesto na pamet, Sahika si go smenila imeto vo Ender Ekinci i na svadbata otide so vel za da nemoze da se vidi liceto, fo snimila glasot na Ender koga kazuva "Da" i toa go pustila za da ne primetat. Koga se potpisale Ender dojde im aplaudirase i Sahika go trgna velot i mu kaza na Hasan Ali deka moze da ja vika Ender dodeka da go smeni imeto
Epa za mok, pari i odmazda se e mozno. Ama mene ne mi e jasno kako Ender seuste e Ekinci koga pomina tolku vreme od razvodot
Eve ja poslednata scena Pojavata na Ender e wow, zenata e diva nema zbor, kako se nosi znaci, toj stav...no comment https://www.instagram.com/p/CLU5FylKupn/?igshid=1r0naufk8ma0
Sega ja izgledav novata epizoda na brzinka... Eve nekoi delovi koi ne gi spomnavme . Спојлер: Za 98 epizoda Otkako caner i ender doznaa deka sahika e ziva, zapocnaa nivnite planivi za odmazda. Caner i kaza na sahika deka se zagrizile za nea, a ona zapocna da go gali i baknuva... Ender otide vo firmata na hasan ali i mu kaza deka dokolku ne naprivi ona sto ke mu kaze ke ja odnese snimkata vo policija.. Hasan ali se soglasi da se dogovorat, voedno na kraj se soglasi na brak so ender(koja ke ispadne sahika, so svoeto novo ime ender ekinci )..Yildiz poleka zapocna da go sreduva odnosot so feride, no cansu postojano se mesa. Znaejki deka na emir mu se dopaga, se pridovrza za nego, za da izvlece poveke informacii za yildiz. Hasan ali radi ender i sahika imal povisok pritisok pa cagatay go donese kaj nego, a toj pa ja vikna cansu da prespijat kaj yildiz. Cansu koga dojde na site im kaza deka yildiz e bremena(taka i kazale caner i emir) i taman se bese vo red, pak i napravija problemi na yildiz. Hasan ali pocna da ja prasuva kako caner znae deka e bremena a cagatay ne, feride i kaza deka za brzo vreme uspeala vo svojata cel, no yildiz im kaza deka ne e i deka toa bilo nesto so hemiskoro povrzano, zatoa taka kazala na nekoj covek. Posle toa yildiz i cagatay razgovaraa i se smirija i yildiz otide kaj halid can da go zaspie. Cansu ja vide deka zaspala kaj halidcan i mu se pikna na cagatay vo soba.
Tuh be ovaa Cansu navistina e luda. So koj pamet mu vleguva vo krevet na Cagatay a Yildiz e edna soba do niv, Feride e tuka, Asuman isto.... Ama znaete sto, ako se otkrie deka Cagatay ja izneveruva Yildiz(iako e mestenka) Feride mozno e da pomine na stranata na Yildiz, zatoa sto i ona bila izneverena, a i nekako ne ja saka Cansu
Jas mislim deka cansu nitu e vljubena, nitu go saka cagatay. Taa ova go pravi radi parite, vidala pari vo cagatay, plus toj e mlad, zgoden.. toa ja vlece. Go saka zivotot na yildiz,oblekata,vilata... Koga se pikna kaj cagatay vo soba toj se voznemiri pocna da ja brka, ovaa gajle i, ladna si se smeska, ja gleda spalnata soba(izgleda ocekuva vo nejze da se prefli).. Ama pocna popoleka da se prikazuva, koga na vecerata pred site kaza za yildiz, uste malku i falese da se nasmee koga slusna kako i se derat hasan ali i feride ...
I jas mislam taka. Na kraj ona ke izgubi, ima moznost da zivee ubavo kako posvoena kerka na Hasan Ali ona se zakacila za Cagatay...Cansu e lakoma ama nema dovolno inteligencija za pametnonda igra
Богами и мене тоа ме интересира, зошто да ја дели фирмата со Шахика, кога конечно и се укажа шанса да ја има цела фирма Ми нема логика ич. Зарем Шахика има нешто со што ја уценила Ендер за тоа да го направи?
Da, ili se sprijatelija pa ajde zaedno. Ama ne znam nekako ne mi e verno. A i zasto Mahmut prifatil da i pomogne na Shahika? Tolku mu bese veren na Hasan Ali.. So sto li go ucenila?