Ender kako go zamolci Hayati Ender mu vika mnogu si ljubopiten, ovoj prodolzuva da prasuva.. Ender: Covekot bese mnogu ljubopiten, na nekogu mu puknal filmot i mu go skratil vekot
Па ако решат од продукција да го отстранат и Чагатај ќе снема смисла цела серија. Пак истото ќе се повтори и на крај ќе бидат сите сами. Можеби, а и најлогично ќе биде Хасан да умре....ама ќе видиме
Jas mislam Hasan Ali ke umre, ama ne se znae zatoa sto site mislat taka i toa e najlogicno ama produkcijata saka da iznenaduva pa moze i nekoj drug da bide *Mert go nema na slikite Pisuva deka pobednikot ke moze da posaka nekoj da se pojavi vo serijata, ako posakaat da se pojavi Baris (Kaya) nema da e loso
Како што јас разбирам не треба победникот да бира туку мислам дека тој што ќе победи ќе треба да влезе како епизодна улога, односно некој од фановите.
Dali ja gledavte novata epizoda? Nekoj da ni ja raskaze. Na insta vidov cagatay se baknuva so cansu,zostoo???
Спојлер: Novata epizoda Hasan Ali dizivee sok koga ja vide Sahika, prvo se sprotivstavuvase demek oni se organizirale nemalo nego da go obvinat...ama posle se predomisli, potpisa dokumenti za akciite od firmata. Sahika go izigrala i Mahmut, on ne znael deka kw se venca so Hasan Ali i kaza deka ke i se odmazdi a Sahika mu se smeese. Yildiz i Asuman zborea nesto i Asuman ja prasa Yildiz za doktorot na Feride koj i pravel estetski korekcii, Yildiz ja prasuvase Feride am aona negirase, deme ne napravila nikakovi korekcii i Yildiz i Asuman otidoa kaj nekoj doktor, koga se vratija vecerta Yildiz sedese vo soba i Cagatay doaga i zbori nesti i ona mu odgovara ama glasot chuden, Cagatay koga i ja vide ustata se izplasi, ama ona se zezase so nego nistl ne napravi samo stavi nesto vo ustata za taka da izgleda, ama Asuman stvarno napravila nesto i licwto i bese mnogu cudno, na veseraa jadea so isklucni svetla za da ne go vidat liceto na Asuman, ama polse go uklucija i Feride se iznasmea...Sahika si spakuva kufer i otide kaj Yildiz i Cagatay doma i vika deka ke go cekala soprugot, ovie se cudea koj i e maz i ona im vika pa nie sme semejstvo...na Feride i tekna za Hasan Ali, posle Cagatay otide kaj Hasan Ali i go isprasuvase onmu vika dek ase zaljubil vo Sahika na prv pogled i zatoa se ozenil...otidoa doma i Feride pocna da mu vika na Hasan Ali, a Sahika celo vreme mazence mu vikase, Feride gotovo za malku srce ke ja fatese, a i Asuman isto...Posle otidoa doma kaj Hasan Ali i on i zborese nesto na Sahika dek ake se razvedat bla bla i trgna da si odi vo soba a Sahika po nego, i ovoj ja prasuva dali so nego ke spie i ovaa pa sigurno ne so Sedai...Sahika ja smestija vo druga soba, a Hasan Ali od strav se zakluci vo soba i Sedai go ostavi na straza pred vrata...Zehra mu igrase nekoja igra na Mert, se dogovori so Yildiz da ne odi doma tuku vo hotel i nejze akonja prasa da ne mu kazela kade za Mert da se zagrizi. Mert i zvonese ednas ona ne se javi i ovoj se otkaza. Utre denta se raspravaa i Zehra kaza da se razvedat a Mert odma otide vo druga soba zema protokol za razvod i i go dade. Zehra se zalese na Yildiz...Yildiz otide kaj Ender da doznae kako se slucil brakot na Sahika i Hasan Ali, Enderbi Caner ne i kazaa nisto i posle se dogovorija da si kazat nesto vo isto vreme na tri-cetiri, Ender i kaza nesto za Hayati a Yildiz za razvodot na Zehra. Posle ostanaa da ogovaraat kamo sto zosto se razveduvaat...Hasan Ali donese advokat za Sahika da potpise nekoj dogovor ne znam tocno sto bese ama ona ne potpisa. Posle Hasan Ali odluci da igra malku so nea, i kaza deka adet bilo novata nevesta da gotvi jadenje i toa od Adana, Sahika ne mu se sprotivstavuvase se smeskase i otide vo kujna, ama namesto da gotvi i kaza dva zbora na sluginkata i ona si zgotvi sma i kaza deka Sahika gotvela. Na vecerata bea Yildiz, Cagatay, Asuman, Zehra, Cansu, sednaa na masa i site se cudea deka Sahika gotvela, a sluginkata potvrdi. Sednaa i Sahika mu davase so race na Hasan Ali ovie site pravea grimasi, Sahika im kaza na Yildiz i Asuman da jadat deka ona gotvela, a ovie si gi podavaa jadenjata se plasea da jadat, Yildiz i vikase na Asuman nisto ne jadi. Cagatay izleze da si go zeme telefonot od kola, Cansu po nego i zborea nesto, Cagatay i kazuvase da stoi podaleku ova ona i Cansu vo toj moment go bakna i nekoj slikase.
Zaboraviv da dopisam deka Zehra otide kaj Hasan Ali da se zali od Mert, deka akciite se kaj nego ako se razvede ke ostane bez nisto...Hasan Ali kaza ke i pomogme. Go zema Mert vo eden podrum, Sedai i Mahmut so uste eden covek go tepale i dojde Hasan Ali mu dade dogovor da potpise i nego da mu gi dade akciite, Mery ne sakase ama posle se predomisli, ne deka sakase tuku morase. Znaci Hasan Ali i Zehra ke ja izigra kako Ender i Sahika demek ke i gi dade akciite ama koj znae ato ke napravi
Znaci ovaa cansu besramna... Kako moze da se odnesuva vaka, neznam sto i e namerata,deka e zaljubena ne e, deka ocekuva da se omazi so cagatay mislam deka nema ni najmala sansa... Koj mislite deka slikase??(jas se somnevam vo ender ili caner, a mozno e i emir, ili pak ova da e nekoj plan na cansu).
I jas pomisliv deka ova e plan na Ender ama ona od kaj bi znaela za planot na Cansu so Cagatay Ama da receme doznale nekako, neli Ender dozna deka Zehra i Mert se razveduvaat moze otisla kaj Zehra i i kazala da bara pomos od Hasan Ali, bidejki znae deka Hasan Ali ke se polakomi po akciite i ke ja izigra i nea. Ender go znae kapacitetot na Hasan Ali deka dobiva sto saka, moze da pretpostavi deka lesno ke gi zeme akciite od Mert i sega ova so slikata od baknezot na Cansu i Cagatay moze da go ucenuva za da i gi dade i tie akcii
Јилдиз нема среќа во љубовта во серијата ама да видите каков лепотан во real life сега си нашла. Спортист. Серијава одамна ми здосади, на тв ич не ја глеам, ама вака чат пат доаѓам да прочитам што уште се дешава и на нет ја гледам понекогаш. Требаше одамна да ја прекинат, толку ја гледав, сакам до крај да ја догледам ама не ми задржува премногу внимание.
Isto i jas!! Ne ja gledam coopsto na televizija uste od pocetokot na Juni. Vo edna nedela gi izgledav site epizodi koi do togas bea objaveni. Cetvrta sezona gi upropastija odnosite megju site. Nikoj ne bese sreken i mi dosadi togas. Kaja i Ender koga se skaraa. Sega poveke ne gledam povremeno doagjam da procitam sto se slucuvalo i nekako dovolno mi e. Sakam sa znam kakov kraj ke ima!! Ja zagledav Malata Kaja mnogu ubava serija mi e!
Mislam deka slikata ne e plan na cansu, sugurno,bidejki na opisot na epizodata veli deka neocekuvana slika ke gi promeni nastanite vo slednite epizodi. Se si mislam deka ova moze da bidet caner i emir. Vo minatata epizoda, cansu mu pravese film na emir, kako cagaray ja izneveruval... potoa caner i emir se dogovorija da go sledat cagatay, no neznam, mozno e da bide i nekoj drug .... Iskreno, sesonava utka, minatite bea mnogu podobri. Mene yildiz mi e preubava, mnogu mi se dopagase i so plava kosa ... Inaku, serijata ja prodolzuvaat bidejku ima odlicen reyting,sekoja nedela e na vrvot, so toa imaat golem broj na sponzori i poradi ja prodolzuvaat....
Tocno. Vsusnost nemale namera da ja prodolzuvaat serijata, barem ne so vakov tek na nastanite. Koga pocnala sezonata voopsto nemale namera Ender i Kaya da gi razdelat, ama taka se odvivale nastanite i morale da smislat nesto. Sega poradi rejtingot snimaat, se trudat da smislat nekoj interesen kraj, nekade za 10 epizpdi ke zavrsi izgleda.
Kako sto procitav Sahika i Ender pak ke gi rasipat odnosite, poradi Sahika. Ender za da se odmazdi ke pobara pomos od Hasan Ali. Sega pocnuvam da mislam deka licnosta sto ke umre e Sahika
Lele Shakira kako gi ostvaruva site nejzini celi alal da i e bravo!! Golem manipulator e, a koga ke ja vidis izgleda kako nekoja naivna na prv pogled. Postojano si gi menuvaat stranite. Jildiz I Ender zaedno protiv Shakira, pobeduvat. Se skaruvat Ender I Jildiz, Shakira i Jildiz zaedno protiv Ender. Potoa Ender I Shakira protiv Jildiz I taka. JILDIZ navistina e kako angel vo sporedba so Shakira koga im sedi na fotelja dodeka go ceka Hasan Ali. Itra se pravi za samo da stigne do nejzinata cel. Vo filmot se e od korist I interes.
Кој ја синхронизира Шахика? Од вчера ко истиот глас да ми е на синхронизацијата на Рејхан од серијата Ветување.