Ne znam. Na pocetokot koga se pojavi imase drug glas posle i go smenija, ama ovoj bas i dolikuva samo slaba e so francuski taa sto ja sinhronizira
Мислам дека не ги синхронизира иста личност Шахика и Рејхан. А Шахика кога прв пат се појави тогаш имаше друг глас, па потоа веднаш го сменија и од тогаш истата личност ја синхронизира. На Јилдиз и се навикнавме сега, ама претходниот глас и беше многу подобар.
Не знам дали вчера ја имаш слушнато Рејхан. Ама се мислев, се мислев тој глас кај го имам слушнато. И на Шахика ко да е истиот глас Јас веќе и го заборавив претходниот глас на Јилдиз Инаку стварно многу подобар беше.
Jas preeska gledav malku bas me interesirase dali e istiot glas i da istiot glas so Sahika. Ama voopsto ne i dolikuva na Rejhan
Значи не сум погрешила. Инаку претходната синхронизација на Рејхан беше скроена за нејзиниот лик. Овој сега глас ич не одговара за девојка која е мирна и добра, која постојано плаче.
Да овој глас воопшто не и доликува на нејзиниот лик, гласот повеќе доликува на некоја лоша, арогантна личност.
Првиот глас на Јилдиз го синхронизираше Ирена Илиевска а сега Миа Кантарџиева. Гледам Народни приказни, па со мижење ги погодувам гласовите
A dali zaes koj go sinhronizirase glasot na Kaya i sega na Cagatay, zosto majka mi vika istiot glas bil a mene ne mi e bas istiot
Гласот на Каја и на Чагатај е истиот, ама уште не можам да го препознаам кој го синхронизира од нашиве, ако дознаам ќе пишам П.С пишувај кирилица, правило на форумов е
Ете така Ендер, гледаш сега колку е подобро Бај д веј, да кажам нешто и јас за серијава, едно мое мислење...почнав да ја гледам бидејќи имаше поинаква приказна од сите турски серии, со нетрпение ја чекав секоја следна епизода, дома сите ги "заразив" со серијава Ама откако умре Халид, некако изгубив интерес Некако се гледа како со сила да ја продолжиле, ми нема веќе ништо некоја логика Не сум човек што остава работи на пола, па ќе ја догледам до крај, ама реално не со тој елан како до пред некој месец. Сѐ на сѐ, убава серија со убави животни лекции
Како што читам по порталиве, екипата ја тестирале секој вторник за корона, и до сега никој немал ништо,ама неофицијално на тестирањата утринава за снимањето на новата епизода Еда (Јилдиз) излегла позитивна. Е сега под знак прашалник е дали ќе се снима наредниот период.
Да и јас прочитав. Еда била позитивна и е во изолација моментално. Шевал денес одговарала на прашања на нивинари и ја прашаа како е на снимањето, она кажа дека се е во најдобар ред и дека утре имаат снимање.
Откако се потврдиле вестите дека Еда (Јилдиз) има корона, го смениле сценариото за 100 тата епизода. Во следната епизода, изгледа Јилдиз нема да се појави, фокусот на епизодата ќе биде повеќе на Ендер, Шакика, и Чагатај. Но епизодите ќе се емитуваат .. За 100 тата епизода спремале специјална епизода, промена во сценарието, но со настаните сценаристите морале да ја сменат епизодата, по две недели би требало Јилдиз да се приклучи во тимот. Инаку, Јилдиз мнпгу тешко го поднесувала вирусот , се надевам ќе оздрави што побргу и ќе се приклучи во тимот...
Malku cudno Cagatay da bide vo fokusot a Yildiz da ja nema, mozele da napravat da odat na meden mesec i da gi nema nekoe vreme ama ke vidime. Se nadevm Eda ke bide dobro Zabraneto Jabolko ne moze bez Yildiz
Daa, jas poradi Eda ja gledam serijata.. Mnogu e ubava, isto mnogu prijatna, zabavna ... Ke bidime kako ke smislat csenaristite za yildiz, izgleda za cagatay poveke sceni ke se prikazuvaat so cansu...