Забрането јаболко (Канал 5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Dream-Girl, Mar 31, 2020.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Што? Леле кој го пишува сценариото, какви глупости изнапраија последниве епизоди. |(

2. Ena05

Ena05 Истакнат член

Фала ти :)

Mrs.Precious likes this.
  3. Saliii

Saliii Истакнат член

Значи баш претерале.. Ептен, ич не наликува на првите сезона. Мислам дека е голема утка ова..
    Инаку го заглрдав крајот на епизодата, Џансу ја запали ќуката, а Шахика ги заклучи во соба да останеле сами Јилдиз и Чагатај ...

4. Elissa

Elissa Форумски идол

Овие не се нормални, ова стана најужасната серија до сега. А ви текнува ли на времето Алихан и Зејно кога беа и Халид.. зошто мораше да ја уништат.

H.VAGA likes this.
  5. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Ендер е мажена. Ќе се омсжи со некој изненадувачки лик кој ќе му земе се на Хасан Али. Хасан Али ќе остане без пари а Ендер и тој мистериозен лик ќе бидат нсјбогати.

cresa-jagoda, TrinityNeo and Saliii like this.
  6. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Е сега почнаа да ми фалат старите ликови.:nod:

7. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Јилдиз имала ангажман во друга серија нова па за да не ја тргнат скроз ја бутнаа у кома (да не падне рејтингот )

8. Ender Çelebi

Ама нема врска тоа, Јилдиз ќе ја нема само половина епизода. Намерно премотаа после 5 години за да прикажат одма како се буди.

cresa-jagoda likes this.
  9. Saliii

Saliii Истакнат член

Една новост :)..
    Вчерашната епизода имала најдобар рејтинг (иако по мене безвезе ја направиле со Јилдиз, сепак го кренала рајтингот, била најгледана епозода од 4 тата сезона).
    Инаку серијата за две до три епизоди ќе завршила(најверотно крај на март, почеток на април).
    За следната епизода, Јилдиз откако ќе се разбуди ќе доживеала шок кога ќе дознаела за Чагатај и Халидџан, но и ветила дека ќе се одмазди на сите, особено на Џансу и Чагатај (незнам дали е точно но и на Ендер,Џанер, Фериде, Зехра, на сите бидејќи ја изневериле. )

10. Ender Çelebi

Јас имам некое предчувство дека Ендер и Јилдиз ќе се соединат против Џансу. Затоа што и Ендер не ја сака неа, а и Фериде воопшто не ја сака Џансу и тоа што Халит Џан неа ја вика мамо.

Saliii, cresa-jagoda and Mrs.Precious like this.
  11. Ender Çelebi

Хасан Али и Шахика останале бе пари, имале сообраќајна несреќа. Шахика го изгубила помнењето и мисли дека е студентка на универзитет, работи во кафулиња.
    Јилдиз ќе оди кај Шахика и ќе и понуди да соработуваат и заедно да се одмаздат на сите. Шахика прифаќа. Шахика, Јилдиз и Емир од една страна Ендер, Џансу и Џанер од друга.
    Тој таткото на Омер кој бу бил пријател на Хасан Али дошол во фирмата како партнер. Кога ја видел Ендер се заљубил и по некое време се венчале.
    Викаат брак од љубов ама мене ми е без врска, кај се видело Ендер и љубов и тоа со тој старецот.
    Еве слика:
    Screenshot_20210316_182507.jpg
    Ми се одгледа серијата...глупости направија...

12. Saliii

Saliii Истакнат член

И јас се мислам да се откажам од серијата... :(
    Ептен ја уништија, серијата почна како една од најмодерните турски серии и требаше да заврши така.
    Еве некои информации за 103 што сега ги прочитав
    И јас прочитав исто како @Ender Çelebi за 103 епизода дека Ендер се омажила со тој таткото на Омер. Еве уште некои информации.
    Јилдиз кога ќе дознае за Чатагај, ќе биде во многу лоша состојба. Ќе сака цело време да го види Халидџан, но тој нема да ја сака на почетокот бидејќи Џансу постојано ќе му кажува лошо за Јилдиз. Јилдиз ќе почнела со планови за одмазда. Таа кога дознала што се случило се осетила како сите да ја изневериле, бидејќи сите дозволиле Халидџан да остане со Џагатај и Џансу. Незнам колку де точни информациите но Ендер и Џансу ќе биле на иста страна(само уште неможам да сватам зошто Чагатај де согласил на брак со Џансу). Јилдиз сака на сите да им де одмазди, особено на Ендер,Џансу,Џанер, Фериде и Чагатај. Во 103 епизода Јилдиз ќе биде во многу лоша состојба, но на крај таа ќе стане уште поопасна од тоа што била, бидејќи таа ќе се одмазди сега само за Халидџан. Чатагај ќр биде многу лошо, особено што Јилдиз сега го гледа со омраза и му спремала многу лоша одмазда во која тој најлошо ќе поминел.

Last edited: Mar 16, 2021
  13. Mrs.Precious

14. Norah Jones

Norah Jones Популарен член

Јас одамна се откажав од серијата.
    Не може канал 5 да си праат мајтап со термините и друго отидоа овие со сценариото.
    Почнав да ја гледам Браќата но можно е и неа да ја ставам на мјут ако се занесат и овие со недоделкани сценарија. Аман веќе нереално е

15. Mrs.Precious

Ептен одлетаа со серијава. Требаше да се придржат како на почетокот, тогаш беше најинтересно. Да не ги исфрлеа половина и повеќе од ликовите и да смислеа убав крај, да завршеше до сега. Сегашниве нови епизоди немаат смисла.

16. Elissa

Elissa Форумски идол

Јас воопшто не ја гледам само овде читам што се случува, и не ми се верува колку забегале. Многу е патетика да ја завршеа на време серијата ќе беше запамтена како нај јака турска ама сега им одмиле на сите.

17. Турман

Турман Активен член

Точно е дека серијата не е иста од тоа што беше на почетокот и сега. Но, според мене не е забегано сценариото, бидејќи сечиј живот се менува, во сечиј живот излегуваат сакани луѓе и влегуваат нови. Така да, мислам дека ќе смислат добар крај.

18. Kerim

Kerim Истакнат член

19. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

20. Ender Çelebi

Да се поправам. Тоа што ви го напишав за Ендер дека ќе се омажи до тој старецот не било точно. Ендер се омажила со Седаи. Тој Седаи што му беше десна рака на Хасан Али сега му земал се и него го викаат Претседател...
    Не знам дали ја гледавте другата најава, како Ендер му се лигави.."многу се извинувам што доцнам..", па седнува до него на фотељата па некои фаци прави...офф ми се згади животот
    Еве видете за што зборам:
    https://www.instagram.com/p/CMkce7JqjmU/?igshid=ips33lljwrc5