Дечки, имате ли инсајдерски информации од канал 5 кога ќе ја даваат серијава? Само си ја намалуваат публиката со вакво менаџирање, постојано менување термини на серии. Барем јас нема шанси да гледам нова серија на канал 5
Абе овие нашиве да не ја прекинаа серијава кај нас? Сега ми текна, нели кога ја преместија за викенд кажаа дека се последните 10 епизоди. Да не значеше тоа дека ќе ја прекинат после тие 10 епизоди?
Јас мислам дека чекаат да имаат што повеќе епизоди, за да можат да ги емитуваат (без цепкање). Они се некаде до 98 епизода со емитување кај нас, а во Турција се до 105 епизода во понеделник, имаат сугирно за 2 недели да емитуваат по 30-40 мин. од пон до петок. Ама начинов ептен им е неоговорен, треба да дадат некое известување. Пишаа дека ќе ја вратат серијата, но ниту ја емитуваат ниту известуваат. Со Канал 5 изгледа се е можно,но исто мислам и она знаат дека серијава е доста гледана и кај нас, не би требало да ја прекинат .
Канал 5 кажаа дека ќе ја вратат, само чекаат за епизоди да можат да ја даваат од понеделник до петок Најверојатно од иден понеделник се враќа
Некој ЕнКај фан испратил до него дека нема појма колку е среќна и возбудена откако дознале за неговото враќање. Благодарни се што се вратил и дека многу го сакаат. А, он напишал дека е преслатко ова што го добил. Јас ќе гледам сега и ќе ви пишам после што се случило.
Спојлер Хасан Али ја изигра Шахика. Мислеше дека го отрула, но уствари он глумел. Ендер го предупредила дека Шахика му спрема нешто. И така имајќи снимки и доказ дека пробала да ја убие ја уцени дека за да не иде во затвор ќе се разведе одма од него. Хасан Али и Шахика се разведоа. На Фериде и Асуман ептен им беше мило што Хасан Али се разведе. Шахика отиде сега пак да живее со Ендер и Џанер. Фериде и Хасан Али се сретнаа на гробишта, изгледа имале и друго бебе на 2 месеци што им умрело... Чагатај беше на деловен состанок со една жена, Јилдиз дојде и лом направи, па кога и кажаа за работа дека е се избламира. Џансу почна со Омер да излегува. Отприлика тоа. Немаше нешто посебно ни оваа епизода.
Си го пропуштила најинтересното Спојлер На крајот од епизодата Хасан Али и кажа на Шахика дека ќе се венчаат со Ендер....
Каја ќе се појави на крајот од следната епизода, значи крајот на 106та епизода. Тој ќе ја бара Шахика и случајно ќе налета на Ендер. Ова е точна информација од сигурен извор.