Едвај чекам. Ова е единствената турска серија која ми го задржи вниманието од прва до последна епизода која ја емитуваа. Другите ми здосадуваа некогаш и прескокнував епизоди.
Неколку новости за серијата .... Серијата ќе заврши за отприлика 4 или 3 епизоди . Нова сезона најверојатно нема да има, оваа сезона е финална. Имало објави дека ќе се снима и 5та сезона но актерите не се согласуваат, особена Еда (Јилдиз) и Севал(Ендер). Прочитав дека Еда не сакала да го продолжи договорот за 5 тата сезона бидејќи била изморена и ликот на Јилдиз не и се допаѓал како го развиле сценаристите. Плус, она е многу популарна и има многу дополнителни проекти. Поради тоа што рејтингот им паѓа од епизода во епизода, продукциската куќа планира са ја заврши. Шахика ќе си замине од серијата. Поточно, Џансу ќе ја убие. Во 108 та епизода, Џансу влегува во куќата на Хасан Али за да им се одмазди и една личност ќе биде повредена (се мисли или Јилдиз или Ендер), и една ќе замине од серија. Најверојатно Шахика. Во 105 тата епизода Ендер требало да замине од серијата, но со ликот на Каја го одложиле заминувањето. За крај , Еда доколку не се предомисли и не се согласи на нов договор за 5 та сезона, се претпоставува дека ќе премине во друга серија која во Турција е премногу попурна и е од истата продуценка која ги продуцираше првите три сезони на Забранетото јаболко.
Лани ова време уживав да дојде 22 часот и да ја гледам. Синоќа фатив малку, тоа како да не е истата серија. не треба да прават сезони до бескрај. Веќе епизодите им се без смисла.
Шахика (за Зехра): Има дотолку да и го расипам системот што има да се швркне.. Па и со пола мозок била бе..
Мене ме нема долго време, еве да ви кажам најнова вест. Забрането Јаболко ќе има крај на сезоната 110 епизода, а од септември здравје ќе има 5та сезона
@Ender Çelebi ни недостигаш. Каде сии?? Инаку да се поправам и да додадам нешто. Уште две епизоди останаа, денеска таа новирката Бирсен објавила дeка Еда и Севал се согласиле за 5 тата сезона. Значи ќе имаме 5 та сезона, искрено незнам што да мислам, последнава сезона им беше малку утната, се надевам 5 тата нема даа биде таква. Еве го новиот трајлер за 109 та https://www.instagram.com/p/CONzsMHKBNC/?utm_source=ig_web_copy_link