Вчерашната епизода многу ми се допадна. Ендер и Каја конечно се смирија (ги видовме и во кревет хахах). Јилдиз и Ендер повторно заедно против Хасан Али. Следната епизода ќе биде последна од сезонава и баш ме интересира каков крај ќе направат. Обично на секој крај на сезона они даваат некаков бум, да видиме овојпат што ќе смислат. Јас се плашам Ендер да не направи пак некоја глупост и Каја пак да ја остави...ама од друга страна мислам дека Ендер ќе биде бремена...
108 и 109та епизода интересни беа Ја чекам и јас 110та, ме интересира крајот баш како ќе биде на сезонава.
Значи ХИТ СЕ! Се изнасмеав на вечерашнава епизода на Канал5, Шахика е врв, ама сите жени оваа сезона и секоја наредна се поубави
Епа вака, по смртта на Шахика Каја на Хасан Али му кажа дека сака да ги продаде акциите и Хасан Али се израдува ама не покажа пред Каја и почна да го распрашува на кого ќе му ги продаде ова она и вика тој што ќе ги купи треба да биде некој достоен за фирмата и Каја му кажа како "вие ли сте тој"....Хасан Али се плаши дека Каја ќе и хи даде акциите на Ендер вика "таа Ендер ќе го излаже со слатки зборови" и со Садаи имаат некој план и Хасан Али на Садаи му кажа нешто како "знаеш која страна да ја покажеш а која не", веројатно сакаат да му подметна нешто да потпише, ама Каја збореше со Ендер и Ендер му кажа да не му верува на Хасан Али и он кажа дека и така не му верува сепак не го познава, и Каја истражуваше нешто и открил некои работи и кажа на Ендер дека Хасан Али мати нешто зад нивен грб и дека нејзините акции(тие од Ерим исто она ги поседува) акциите на Халитџан се во опасност и така Каја и Ендер ја викнаа Јилдиз за и неа да и кажат што се случува и Каја излезе на состанок а Ендер и Јилдиз си подадоа рака и кажаа од сега Претседателот нека се плаши
Од обврски заборавив и дека сум регистрирана тука Ама еве ме сега, малце каснам со епизодиве, ве читав што сте пишувале. Ми делува интересно
Еве ме, конечно најдов време да ги изгледам епизодите, при крај сум и отворив тука гледам рејунион да се договаравме немаше да се договориме. Ми фалевте