Имаку, прочитав нешто дека Берк Октај (Чагатај) немало да биде во 5та сезона. А Јилдиз останува, па ако е точно ова ќе и донесат некој нов партнер
Да не го вратат од Мртвите Халит Иначе Халит беше далеку поинтересен и понапатен од Хасан Али, кога ќе ми текне колку беше нервозен
Мене Хасан Али ми е поинтересен од Халит, има ведрина и позитивна енергија во човекот. Тој Халит ко некој напаствувач на жени ми делуваше. Истооо. Добредојде назад на форумот
И јас моментално серијата ја гледам поради Хасан Али , ме расположува некако со неговите муабети. Другите се веќе катастрофа невидена.
Хасан Али секогаш глуми интересен комичен лик, стварно ми се интересните сериите во кој бил он. За разлика од тмурнион Халит шо беше, ич не можев да го поднесам, ептен негативец.
Зехра е најглуп лик. Уште од почетокот на серијата се понаша како некоја тинејџерка, никако да "порасне" во тој нејзин мозок.
Нов лик во Забрането Јаболко, некоја жена ќе се појави и таа ќе биде бившана Чагатај и тоа ќе дојде со дете од Чагатај. Ќе се појави на крај од 110 значи во 5 сезона