Да да знам. Само дадов мислење за мометалните улоги што ги глумат (иако Џансу и не е толку променета, и претходно беше одвратна)
Колку е проста оваа Асуман А пак Фериде не знам како не се срами со неписменава да се натега со кого се токми и таа Овие кога ги видов сите на иста маса и со досетките, ко некоја училница станале. Таа Ендер забегана била по астрологија. И сега никој неа не ја закача, а очајно сака да направи проблем.
Леле ќути не ми ја спомнувај Ендер... кога ја гледав епизодава на турски пред да кажат дека е сон колку ја хејтав...се откажав од гледање, среќа па направија да е сон
Не знам дали сте прочитале па да ви кажам, нели имаше бобма во последната епизода епа таму ќе умре Зехра, а Ендер, Јилдиз и Хасан Али ќе бидат живи, е сеа колку ќе биде критична нивната состојба не се знае.
Еднаш реков и пак ќе речам, да не е Хасан Али одамна ќе престанев да гледам . Глупости прво со сонот, па сега ова со Шахика како ја наместија, вода во шишенцето и ставија ,а она кај го чуваше отровот под перница. Џансу многу способна бе сега му се закачи на Осман ли се викаше. За Зехра поарно да не коментирам , па и за Асуман. Единствено Џанер и Емир се нормални. Ја заборавив и Ендер со тоа гримасите ццц, се на се катастрофа стана серијава. И гласот на Јилдиз ме нервира страшно.
За Хасан Али гледаш сериозно, јас па кога има сцени со Хасан Али не гледам досаден ми е...Се појави во 4 сезона и има поголема минутажа од Ендер Шахика Јилдиз тоа е катастрофа...само некој смешки некој циркус прави со Садаи...Ама сепак секој свое мислење секој има различен вкус за тоа што сака да гледа само сакав да кажам мое мислење
Не сум во тек со серијава, поточно откако го турна Халит низ скалите не сум гледала Серијата завршува или само сезона?