Оваа Асуман ептен заспана и проста. Неможам да ја гледам повеќе. Малку навредливо ама си ја брука ќерката
Уште ли сезони ќе има, Отров станаа, досадни, патетични, без поента без цел, празно множество е серијата.
Бариш објави на твитер дека нема да биде во 5 сезона, значи толку од Ендер и Каја...Каја пак ќе си оди...
Кај нас оваа недела ќе заврши 4 сезона или има уште? До која турска епизода сме стигнати? Во петокот покажаа дека утре ќе се појави Каја. Шахика ли ќе го викне за да ја спречи Ендер да се омажи?
Кај нас е 106 или 107 не сум сигурна. Шахика го викна за да ја спречи Ендер да се мажи со Хасан Али, зошто Шахика знае дека само Каја може да ја спречи зошто он и е слаба точка
Епа и јас не знам, него го вратиа поради тоа што ние фановите на твитер пишувавме да го вратат, после они сакаа да завршат со 4 сезона ама ние пак пишувавме да има 5 сезона за да не биде енкај само неколку епизоди и оно прифатија и еве сеа 5 сезона, ама ние бараме 5 сезона за енкај а они Каја го вратиле само за 4 епизоди...и сеа знак прашалник е како ќе си оди овој пат. Има теории дека Ендер умира во бомбата и Каја се враќа во Лондон, друго може Ендер и Каја заедно да одат во Лондон. И сеа ќе видиме што ќе направиме ќе им бараме среќен крај за енкај никој да не умре па се надевам ќе прифатат
А зошто Ендер сака да се омажи за Хасан Али? И зошто Шахика сака да ја спречи? Преку лето планирам да продолжам да ја гледам, па барем нешто да сфатам што се случува бидејќи одамна ја немам гледано.
Шахика не ја можам. Убаво е да се има возач со половина мозок, ај ќе го прифатам нека му порасне рејтингот ради мене.
Синхронизацијата на Каја промашена скроз . Плус се знаеше дека сплетката на Јилдис вака ќе заврши. Веќе почна да ме нервира серијава.