Леле да, се разочарав...требаше да му го вратат стариот тој сеа што го има Чагатај а на Чагатај да му го стават овој
Епа сака да се омажи за да стане Кујуџу, жена на Претседателот...ќе стане помоќна и ќе има повеќе права во фирмата...ја знаеш Ендер амбициите и моќта и се на прво место. Шахика сака да ја спречи зошто не сака да и дозволи на Ендер да ужива во богатството на Хасан Али во кое самата не успеа да ужива, не сака Ендер да стане помоќна од неа...
Лелее ама ми се слатки овие Ендер и Каја аиии и јас се топам кога ги гледам Бај д веј, во право сте, гласот на Каја воопшто не одговара
Нема да го роди. За една или две епизоди ќе има прослава кај Хасан Али дома за тоа што е бремена и таму ќе дојде Џансу со пиштол, ќе пука неколку пати и ќе ја рани Јилдиз во рака и ќе го изгуби бебето, а ќе пука и во Шахика и таа ќе умре
Не се сеќавам баш, ама мислам дека Јилдиз и Асуман нешто ја местеа, нешто направија да слушне додека зборат мислам нешто за бременоста за Јилдиз
Повторно иста сцена за Јилдиз и нејзината бременост пред развод.. Требало да смислат нешто друго за да ги смират
Се израдував толку како да е стварност. Каја и Ендер највеќе си одговараат од сите. А Ендер ми остана најомилен лик откако почнав да ја гледам серијава негде на почеток. Права дама, паметна, жена со став, карактер и секогаш знае што сака. Јилдиз смотана, се што и се случува и се случува ради мајка и. Асуман и го расипа бракот и со Халит се во некои сплетки ја внесува инаку во душа е предобра и наивна мислам дека и не го заслужува Чагатај.