Дали сте сигурни дека Шахика нема да биде во наредна сезона? Сторињата што ги става Еџе на инста ми изгледаат како да се на снимање оти се сите заедно Асиман, Јилдис, Фериде, Ендер и Шахика. Сигурно заедно на одмор не отишле
No no no тоа беа слики од одморот кој тие приватно си го организира затоа што се добри пријателки приватно
Имаме уште една модна икона не грижи се, Ендер Челеби е секогаш тука (бар засега, не се знае за 5 сезона...)
И те како има хемија меѓу Ендер и Каја. Јилдиз е добра во душата ама постојано паѓа во сплетки поради мајка и, женава никако не седи мирна.
Нели прескокнаа неколку години напред зашто Јилдиз беше во кома.. Тогаш нели беа скарани и се смирија кога избувна пожарот,Чагатај беше со Џансу а ја имаше и Шахика беше пеачка.. Па како сега умре нели ова е од претходно? Не ми е ништо јасно неколку епизоди не гледав може некој да ми објасни?
Чекајте малку, јас ништо не сфатив. Од што умре Шахика? Жената на мажот на Јилдиз(не знам како се вика тој) ли ја рани?
Џансу ја уби кога пукаше со пиштолот. Она мислам дека беше некоја внука на Хасан Али ако не сум грешка. Му се лепеше на Чагатај и сакаше со него да биде и на крај кога дозна дека Јилдиз е бремена, се случи тоа.
Вчера ѕирнав нешто, Шахика си одговараше со овој што излезе, високиот. Онака баш ептен како да и' одговараше, требаше да ја задржат и да се смиреше со сите))))
Благодарам. На крајот, оваа испадна најголема психопатка. Греота, требаше Шахика да живее, јас сакав таа, Ендер и Јилдиз да се здружат, ќе беа фанттастично трио
Дали ема некое објаснување зошто така безвезе рипнаа сцени? Малце повеќе безвезе Иначе оваа директност на Јулдиз интересна е.