Епа за време на снимањето на серијата Несрин (Шахика) имаше некои несогласувања со директорката на серијата и наводно затоа си отишла така одеднаш, убрзано. Ама така се пишуваше дали е точно не знам.
Јас сум едно 15 епизоди назад Ако може да ја споделите песната што ја пееше Шахика со бендот, дали е тоа турска песна или само за филмов снимена?
Имаат пауза сега, не се почнати уште да снимаат. Додека да ја снимат новата сезона, ќе нема Забрането јаболко, затоа што во понеделник завршува сезоната кај нас. Да
Многу ќе ми недостига серијата додека почне емитувањето на следната сезона. Баш ме интересира што ќе се случи со детето, дали е на Чагатај? Дали ќе се разведе од Јилдиз? Ќе причекаме па ќе видиме
Тоа е стара слика, тие имаат снимено филм 2h што трае, бeа пар, многу убав филм можетe да го гледате на YouTube го има cо англиски превод де вика Seni Seviyorum Adamım
За реприза не знам дали ќе има , ама нова епизода не. Вечерва заврши 4 та сезона . За нова сезона здравје на есен
Се гледаме повторно со Јаболкото од септември , кај нив сигурно тогаш ќе почнат, а кај нас којзнае кога. Ќе ми фали овие месеци ама тоа е.
Ништо не сфатив кој ја постави бомбата ...а разбрав ќе се снимало нова сезона од септември, па изгледа магично ќе останат живи , без Јилдиз и Ендер не е интересна серијата